Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > SkinFactor       Exclusieve sales van uitzonderlijke producten op Biotrends   Giving you choice
Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SkinFactor :

Translate this page


AlkapHi 

De crème die de huid laat regenereren. De eerste en enige anti-rimpel crème die voldoende epidermale groeifactor bevat om de huid echt te verjongen!

Studies tonen aan dat SkinFactor de regeneratie en reparatie van epidermale schade ondersteunt, de natuurlijke synthese van hyaluronzuur stimuleert en de huid voedingsstoffen beter laat absorberen.

Bestel SkinFactor     Keycode: ndl77

 

De ingredienten die SkinFactor zo effectief maken:


- Epidermale groeifactor (E.G.F.)

In klinische studies en tijdens het gebruik in de afgelopen 10 jaar, heeft het aangetoond dat het de textuur en het uiterlijk van de huid verbetert.

Studies tonen aan dat het werkt omdat het de regeneratie en reparatie van epidermale schade bevordert, het de natuurlijke synthese van hyaluronzuur stimuleert, en de huid helpt om voedingsstoffen te absorberen.

- Hexapeptide 3

Het is aangetoond dat deze stof huidlijnen en rimpels vermindert, het helpt de spieren die daarvoor verantwoordelijk zijn te ontspannen.

- Glycerol (niet alleen als conserveermiddel)

Het helpt de huid te hydrateren en verzachten. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat glycerol ervoor zorgt dat huidcellen zich goed ontwikkelen, zodat de jongere cellen dieper in de huid migreren en volwassen groeien tot oppervlakte cellen die lipiden produceren die de huid beschermen.

- Rozenwater aanwezig om 2 redenen:

Het verbetert de geur en nog belangrijker rozenwater is goed voor de huid. Gebruikte rosenwater is voor 100% gedestilleerd uit rozen. Het geeft een lichte geur die vrijkomt na aanbrengen op de huid.

Voordelen SkinFactor:

Er zijn momenteel veel producten die EGF of Hexapeptide 3 bevatten maar geen enkele bevat beiden zodat de synergetisch voordelen niet volledig benut kunnen worden.

Bovendien, producten met Epidermale groeifactor (E.G.F.) bevatten slechts zeer kleine hoeveelheden EGF, zo klein dat ze dit op het etiket niet durven te specificeren.

Daarentegen bevat elke 30 ml flacon SkinFactor, 30mcg EFG, 2,5 mg Hexapeptide-3 en 5% glycerol. De ideale doses, niet te laag en niet te hoog, afgestemd op de natuurlijke absorptiecapaciteit van de huid.

Gebruik:

Druk 3 of 4 keer op de dop en vang de crème op in uw hand, wrijf het zachtjes met beide handen, breng de crème met uw handpalmen aan op bijv. het gezicht, de nek en de buitenkant van de handen.

Voor topische toepassingen, druk op 1 of 2 keer op de dop en vang het op met uw wijsvinger en breng het vervolgens in cirkels aan op de gewenste locatie.

 

Biotrends

Biotrends is een Amerikaans laboratorium gebaseerd in Hong Kong dat voedingssupplementen en cosmetica aan gerenommeerde merken levert. Voor de eerste keer stelt Biotrends nu sommige producten beschikbaar voor particuliere verkoop.

Ze zijn pioniers in de de wetenschap en vervaardigen top producten, die tot nu toe voorbehouden waren aan artsen en cosmetica & voedingssupplementen fabrikanten. Deze producten zijn dan ook nergens anders te vinden. Directe verkoop door de fabrikant die kwaliteit voorop stelt. Deze producten zijn effectief omdat ze gedoseerd zijn voor maximale rendement en door het lichaam geabsorbeerd worden, terwijl de producten die in de winkel te vinden zijn, zeer verwaterd en ineffectief zijn.

Biotrends biedt een 10% korting bij aankoop van 4 items. Het orderaantal is beperkt tot 3 maanden per product voor 1 persoon. U kunt contact opnemen met Biotrends voor alle vragen of speciale verzoeken.

Tijdens uw eerste aankoop bij Biotrends dient u een key/sleutel code op te geven. De code is: ndl77

Bekijk hier het volledige assortiment van Biotrends


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018