Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Protocollen              MMS Protocollen en ander gebruik   Giving you choice
Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1000     1000+     2000     3000     4000     Ander gebruik - All Protocols (English)     Onderhoudsdosering

Het Startprotocol

Deze startprocedure moet uitgevoerd worden voordat men begint met de protocollen 1000, 2000 of 3000. Het is gebleken dat deze procedure zeer noodzakelijk is. Wanneer deze procedure wordt overgeslagen kan dit schadelijk zijn voor de effectiviteit.

* De volgende dingen neutraliseren MMS: Vitamine C, elke antioxidant, koffie, thee, melk, alcohol

De eerste dag van het Startprotocol neemt u elk uur gedurende 8 uur een kwart (1/4) druppel geactiveerde MMS.

Volg deze instructies.

Stap 1: Gebruik een lege, schone, droge, drink glas. Kantel het glas iets opzij en druppel één druppel MMS1 zodat de druppel naar de hoek van de onderkant van het glas gaat.

Stap 2: Voeg dan één druppel activator - 50% citroenzuur toe. Schud het glas een beetje om de druppels mengen.

Stap 3: Wacht 20 tot 30 seconden en voeg vervolgens water toe. Bijvoorbeeld 120 ml. Zorg ervoor dat de druppels worden gemengd met het water.

Stap 4: Neem dan een kwart en drink het op. In onze voorbeeld 120 ml:4 = 30 ml

Stap 5: Giet het restant weg. U zult het niet meer gebruiken. U moet ELK UUR verse MMS maken. U moet elke MMS dosis binnen 30 tot 60 seconden na het aanmaken innemen.
(Voor CDS of CDH: 1 ml CDS/CDH is gelijk aan 3 druppels MMS en 1 ml bevat 20 druppels. Dan zijn 2 druppels ongeveer gelijk aan een kwart (1/4) MMS druppel. Exact genomen zijn 2 druppels gelijk aan 3/10 van een MMS druppel. Gebruik dus 2 druppels voor dit deel.)

De 2e en 3e dag van het Startprotocol neemt u elk uur gedurende 8 uur een halve druppel (1/2) MMS1.

Stap 6: Volg dezelfde als hierboven. Bij stap 4 gebruikt u dan echter het halve deel ipv een kwart.

De 4e dag van het Startprotocol neemt u elk uur gedurende 8 uur een 3/4 druppel MMS1.

Stap 7: Volg dezelfde als hierboven. Bij stap 4 gebruikt u dan echter een 3/4 deel. Aan het eind van dag 4 heeft u het Startprotocol voltooid. U moet dan de volgende dag beginnen met Protocol 1000 beginnend met 1 druppel. Volg de instructies.

Mensen met kanker kunnen meteen doorstromen naar Protocol 2000.

Let op: We hebben gemerkt dat mensen die elke uur MMS activeren beter herstellen.


Protocol 1000 - Het Standaardprotocol:  

Lees ook het Startprotocol !

PROTOCOL 1000 is in feite het nemen van drie druppels geactiveerde MMS per uur, voor 8 uur per dag, gedurende 3 weken. Maar veel mensen kunnen niet beginnen met zoveel druppels en moeten beginnen met slechts 2 of zelfs 1 druppel per uur. Dit wordt allereerst bepaald door hoe ziek ze zijn. Als men zich erg ziek voelt, dan beginnen met een druppel elk uur of zelfs een halve druppel per uur, maar dan beginnen geleidelijk meer druppels te nemen als u het gevoel heeft dat dit kan. De regel is, dat als u het gevoel heeft dat de druppels u slechter laten voelen, u minder druppels moet nemen. En als het u niet slechter laat voelen dan in het volgende uur iets meer innemen, maar nooit meer dan 3 druppels per uur.

Druppel allereerst uw aantal MMS druppels in een schone, droge glas.
Activeer het vervolgens als volgt - U kunt MMS op 4 verschillende manieren activeren, elk van deze methoden is aanvaardbaar:

1) (Aanbevolen methode), Voeg 1 druppel 50% citroenzuur toe voor elke druppel MMS in uw glas, dan draaien of schudden om te mengen, wacht 20 seconden, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

Reiniging & ontgifting 

(2) Voeg 5 druppels 10% citroenzuur toe voor elke druppel MMS in het glas, en dan schudden of draaien om te mengen, wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

(3) Voeg 5 druppels azijn toe voor elke druppel MMS in het glas, schudden of draaien om te mengen, wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

(4) 5 druppels citroensap op volle sterkte toevoegen voor elke druppel MMS in het glas, schudden of draaien om te mengen, wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

Gebruik geen sinaasappelsap. Gebruik geen sapjes met toegevoegde vitamine C of ascorbinezuur. Gebruik geen nectar, dat zijn sappen die door het malen van de pulp van vruchten gemaakt worden. Verse sappen zijn het best.

Maar als u niet elke uur een enkele dosis wilt maken, kunt u 8 doses in de ochtend maken, en deze oplossing de hele dag in een afgesloten fles bewaren. Volg de bovenstaande instructies maar vermenigvuldig de getallen met 8 en doe dan dat vloeistof in een afgesloten fles. Neem elke uur 1/8ste ervan. Maakt u zich geen zorgen, de MMS zal zelfs uren langer bruikbaar blijven dan nodig is.

Hieronder zijn de belangrijke instructies die u zeker moet opvolgen: U moet uzelf niet zieker maken dan u al bent. Veroorzaak niet veel misselijkheid, pijn, of diarree. Wanneer u één van deze symptomen constateert neemt u minder MMS. Stop niet met MMS, maar neem minder. Ga van 2 druppels geactiveerde MMS per uur naar één druppel per uur. Of als u al slechts één druppel per uur neemt, neem dan een halve druppel per uur, of zelfs een kwart druppel per uur. Veroorzaak geen diarree bij uzelf als u het kunt voorkomen door minder MMS in te nemen. Pijn, diarree, misselijkheid en andere ongemakken leiden tot verlies van energie, en dat veroorzaakt op zijn beurt een tragere genezing en langzamer herstel. Probeer, aan de andere kant het aantal druppels die u neemt te verhogen totdat u 3 druppels per uur neemt, maar ga niet verder dan 3 druppels per uur. GA HIERMEE DOOR TOTDAT U ZICH GOED VOELT.

Hier is hoe u uw 8 uur dosis constant bij u kunt hebben zonder het telkens elke uur te hoeven activeren.

Neem een liter fles, verdeel het in 8 gelijke delen. Meng 24 druppels MMS en 24 druppels van 50% citroenzuur. Draai of mix het voor ongeveer 20 seconden. Vul de fles met water en u heeft 3 druppels geactiveerde MMS per lijn/dosis die u elke uur inneemt.

LET OP: Deze geactiveerde fles van MMS zal, indien bewaard in de koelkast, 5 dagen bruikbaar blijven. Wij constateerden dat zolang geactiveerde MMS niet in contact komt met een ziekteverwekker, het chloordioxide niet wordt vrijgegeven.

Jim Humble adviseert echter verse MMS1: Wanneer MMS1 elke uur vers wordt gemaakt en meteen wordt ingenomen is het effectiever.

Protocol 1000 voor kinderen:

Ook voor kinderen is Protocol 1000 in feite het nemen van drie druppels geactiveerde MMS per uur, voor 8 uur per dag, gedurende 3 weken. Voor een kind wordt de hoeveelheid MMS1 echter bepaald door het lichaamsgewicht. Hieronder eenvoudige richtlijnen die u moet volgen:

• Pasgeboren baby's wegen gemiddeld ongeveer 7 pond (3,2 kg). Baby's vanaf rond de 7 pond (3,2 kg) tot 24 pond (10 kg), moeten een halve druppel MMS1 per uur krijgen om protocol 1000 te voltooien.

(Opmerking: Bij een voortijdige bevalling of een uitzonderlijk kleine gewicht van minder dan 7 pond: een kwart druppel per uur).

Zo maakt u een halve druppel geactiveerde MMS1: activeer een druppel MMS en voeg daar bijv. 200 ml water aan toe. 100 ml bevat dan een halve druppel MMS1.
Zo maakt u een kwart druppel geactiveerde MMS1: activeer een druppel MMS en voeg daar bijv. 200 ml water aan toe. 50 ml bevat dan een kwart druppel MMS1.

Vanaf 25 lbs (11 kg), is de vuistregel dat u 1 druppel MMS1 voor elke extra 25 pond moet geven. Dit betekent:

• 25 pond (11 kg) tot 49 pond (22 kg); het kind moet 1 druppel per uur nemen.

• 50 pond (22 kg) tot 74 pond (33 kg); het kind moet 2 druppels per uur nemen.

• 75 pond (34 kg) en meer; het kind moet 3 druppels per uur nemen.

Vergeet niet: Bij Protocol 1000 nooit meer dan 3 druppels per uur nemen.

Protocol 1000 voor CDS en CDH

Jim Humble heeft protocol 1000 voor CDS 3000 ppm en CDH 3000 ppm nader uitgewerkt. Hij heeft ook enkele aanbevelingen voor mensen die net met CDS of CDH beginnen. Meer info hierover in het Engels vindt u in deze Jim Humble nieuwsbrief over CDS/CDH.Onderhoudsdosering:

Het is belangrijk om verder te gaan met een onderhoudsdosering na het voltooien van initiële protocollen. Een onderhoudsdosering van 6 druppels geactiveerd MMS1, 2 x per week of 7x per week (dagelijks 6 druppels is het meest gangbare). Kinderen gebruiken 4-6 druppels. 2 uur na en voor de inname geen koffie, chocolade, koolzuurhoudende dranken, sinaasappelsap, of sap met toegevoegde vitamine C of ascorbinezuur gebruiken.

Veel mensen hebben hun eigen onderhoudsprotocol, afgestemd op hun levensstijl.


Ander gebruik:

Topische Spray:
- Meng 10 druppels geactiveerde MMS met een ounce (30 ml) water in een spuitfles, voor een spray. Te gebruiken voor huidaandoeningen, open wonden, enz. Spray tot 2 weken na aanmaak te gebruiken.
- Kan gebruikt worden voor huidkanker, schimmels (Zwemmerseczeem, enz.), roos (bleekt het haar!), huiduitslag, eczeem en giffen van planten.
- Voor situaties zonder externe toxines, kan het gebruik van DMSO, de MMS diep in de weefsels brengen.
- Topische Spray kan gebruikt worden met DMSO om MMS in het lichaam te brengen, als een orale doses niet kan worden gebruikt.
- Topische Spray kan gebruikt worden in de mond voor het poetsen van de tanden - werkt goed, gespoten op de tandenborstel.

Baden: Voeg 40 druppels geactiveerde MMS toe aan een warm bad. Voor huidaandoeningen of om andere protocollen te versterken.

Vrouwelijke Hygiëne: Meng 6 druppels geactiveerde MMS met 8 ounces (250 ml) water voor een wasbeurt of een douche die effectief is tegen schimmelinfecties.

Mondhygiëne: U kunt de Topische Spray, voor het poetsen met tandpasta, op uw tandenborstel doen en het gebruiken om uw mond te desinfecteren en plaque te bestrijden.

Daarnaast zijn er voor enkele andere bijzondere situaties ook enkele speciale protocollen, zoals het Vaccin Protocol.

Hier alle MMS protocollen in het Engels (All Jim Humble-MMS Protocols in English):

Protocol 1000
Protocol 1000+
Protocol 2000
Protocol 3000
Protocol 4000
Burn Victims
Cancer Tests
Children & babies
Clara's 6 & 6
Enema methods
Flu - all types
Fungus control
Gum and Teeth
HIV & AIDS
Intravenous
Life threatening diseases and infections
Maintenance
Malaria
Nose, Sinus, Bronchical
Skin Care
Swine Flu MMS Protocol
Taste Management
Tub BathsProtocol 1000+:

Nieuwe protocol 1000 + ! Deze nieuwe verbeteringen zijn misschien wel datgene waarop sommigen hebben op zitten wachten. Sommige mensen hebben problemen herpes te overwinnen, en anderen hebben problemen met candida. Deze zijn standaard ziekten die vooral ontstaan bij mensen die resistent tegen MMS zijn. We blijven gelukkig nieuwe manieren vinden om de werking van MMS te verbeteren. Of we vinden methoden om de reactietijd te verbeteren, zodat men sneller beter wordt.

Met andere woorden, de basis is bekend, maar fijnafstemming is nog nodig. Hier zijn drie zulke nieuwe verbeteringen. Eigenlijk zijn het twee zeer belangrijke verbeteringen en een kleine verbetering die men overigens voor sommige mensen een grote verbetering kan noemen.

Ten eerste: We hebben geleerd om een kleine hoeveelheid DMSO toe te voegen aan ieder dosis per uur. Dit kan gebruikt worden met de protocollen 1000 en 2000. Protocol 1000 is 3 druppels MMS en 3 druppels citroenzuur maximaal, per uur, gedurende 8 uur per dag. Protocol 2000 Protocol is gedurende 10 uur per dag, zo veel druppels van elk (van MMS en citroenzuur in gelijke aantallen) per uur innemen zonder ziek te worden. Bij beide protocollen de druppels verminderen als men zich slecht begint te voelen.

Gebruik één druppel DMSO voor elke druppel MMS. Voeg de DMSO alleen toe nadat de reactie van de MMS met de citroenzuur is voltooid (dat is 20 seconden bij gebruik van 50% citroenzuur-formule). Laat na het toevoegen van DMSO het mengsel 3 minuten staan om het proces te voltooien. Uiteraard altijd het mengsel blijven roeren.

Ten tweede: De tweede verbetering is gerelateerd aan de eerste verbetering. De toevoeging van de DMSO druppels verbetert de smaak en maakt de inname makkelijker.

Ten derde: Hoewel ik mensen heb aangemoedigd om het aantal MMS doses per uur te verhogen, dien ik hierbij wel te vermelden dat Kerri Riverra de eerste persoon was die meldde dit daadwerkelijk te hebben uitgevoerd en daarbij betere resultaten behaalde. Zij laat het haar mensen meer dan 8 of 10 uur per dag gebruiken, tot aan 12 tot 15 uur en soms zelfs langer. Velen melden betere resultaten door de langere uren en de DMSO toevoeging. We verhoogden eerst het aantal uren en kregen betere resultaten. Daarna voegden we DMSO toe en dit was ook een verbetering. In alle gevallen waarin men misselijkheid of andere negatieve reacties begint te constateren altijd de hoeveelheid MMS in de dosis, die men elke uur neemt, verminderen.

Volg de hier gegeven instructies en u zult OK zijn. Sla deze informatie voor de zekerheid op aangezien u het nodig kunt hebben en het soms levens kan redden. Lees ook de instructies voor de protocollen 1000 en 2000.

Nieuwe protocol 1000 + document, goedgekeurd door Jim Humble:

PROTOCOL 1000+ = MMS1 + DMSO


► Protocol Overzicht ◄
● MMS1 + DMSO
● Smaakt beter & effectiever
● Voeg vlak voor het drinken van elke dosis, DMSO toe
● 8 of meer doses/dag, 3 druppels/dosis maximum

Wat is het?
Het toevoegen van DMSO bij protocol 1000 resulteert in het nieuwe protocol 1000 + die beter werkt en smaakt.


Belangrijk !!! Voordat u DMSO voor de eerste keer gebruikt, een druppel op op een plek op uw lichaam aanbrengen. Wacht 24 uur
om te zien of u een negatieve reactie krijgt, met name lever pijn.

Hoe maakt en gebruikt u de doses:
U maakt uurlijkse doses van geactiveerd MMS1 waaraan DMSO wordt toegevoegd in een verhouding van 1 druppel DMSO voor elke druppel MMS1. Verminder het aantal druppels als bij diarree, misselijkheid of braken of als u zich slechter voelt.

1. Meng 3 druppels MMS1 met 3 druppels 50% citroenzuur in een kleine, schone en droge glas. Schud of roer het mengsel.
2. Wacht 20 seconden totdat het geactiveerd is.
3. Giet 120 ml (4 oz) schoon water in het kleine glas.
4. Voeg 3 druppels DMSO aan de geactiveerde & verdunde MMS1 oplossing toe.
5. Roeren en 3 minuten wachten. Drink het en herhaal het elk uur gedurende 8 uur.
6. Protocol 1000 vereist acht uurlijkse doses van 3 geactiveerde MMS1 druppels.
7. Maar, men moet beginnen met 1 druppel/uur, 1/2 tot 1/4 druppel voor zieken.
8. Indien geen verbetering wordt gezien in 2 weken, overwegen naar Protocol 2000 over te gaan.
Wanneer meer verbetering nodig is, Protocol 3000 toevoegen, baden, etc.

Als u een dosis die kleiner is dan 1 druppel moet nemen, doe dit:
Maak een 1 druppel dosis MMS1 zoals gebruikelijk, voeg 120 ml (4 oz) water toe, voeg dan 1 druppel DMSO toe. Hieronder een tabel met de hoeveelheden DMSO en MMS per 120,60 en 30 ml van die oplossing. Gooi het ongebruikte deel van de oplossing weg omdat DMSO in een korte tijd de MMS1 ineffectief maakt.

120 ml (4 oz) = 1 druppel geactiveerd MMS1 + 1 druppel DMSO
60 ml (2 oz) = 1/2 druppel geactiveerd MMS1 + 1/2 druppel DMSO
30 ml (1 oz) = 1/4 druppel geactiveerd MMS1 + 1/4 druppel DMSO

Hoe maakt en gebruikt u 8 doses in een fles:
U maakt een 1 liter (1 quart) oplossing voor 8 uur, die in 8 uurlijkse doses van 125 ml (4 fluid ounce) ingenomen dient te worden. Deze instructies geven het aantal druppels voor MMS protocol 1000. De normale 3 druppels uurlijkse dosis kan worden verminderd, indien nodig. (Zie tabel hierboven.) Verminder inname bij diarree, misselijkheid of braken of als u zich slechter voelt.

1. Giet 1 liter schoon water in een schone 1 literfles die goed kan worden afgesloten.
Gebruik alleen een glazen of HDPE plastic fles.
2. Meng 24 druppels MMS1 met 24 druppels 50% citroenzuur in een kleine, schone en droge glas. Schud of roer het mengsel. Wacht 20 seconden totdat het geactiveerd is.
3. Voeg vanuit het literfles, een kleine hoeveelheid water toe aan het geactiveerde mengsel.
4. Giet de verdunde geactiveerd mengsel in de liter fles met water en meng het.
5. DMSO moet vlak voor het drinken van elke dosis worden toegevoegd. Giet 125 ml van de oplossing in een glas en voeg 3 druppels DMSO toe. Wacht 3 minuten en drink dan de dosis.
6. Meer uurlijkse doses kan effectiever zijn. Maak een 2e fles, als u meer dan 8 doses per dag wilt gebruiken.

De MMS1 oplossing blijft, bij kamertemperatuur als het goed afgesloten is en niet in contact komt met direct zonlicht, intact, zolang het de gele kleur behoudt. Voor een correcte uurlijkse doses van 125 ml, verdeelt u het fles in 8 gelijke delen en markeert u het fles bij elke 125 ml.

Dosering voor 8 doses in een fles:
Neem altijd minstens achtereenvolgende 8 uurlijkse doses per dag. Indien nodig, kan het aantal druppels voor elke dosis worden verminderd, maar zorg ervoor dat u 8 doses per dag neemt, met niet meer dan 3 druppels per dosis.
Meer uurlijkse doses kunnen helpen met het verhelpen van een aandoening. Dus u kunt meer dan 8 uurlijkse doses per dag innemen. Stop altijd bij diarree, misselijkheid, braken of ongewenste effecten.

Monitoren en aanpassen, indien nodig:

- Blijf bij elke hoeveelheid voor 2 tot 3 dagen voordat u het verhoogt zodat u, indien er zich ongewenste verschijnselen voordoen, terug kunt gaan naar een veilige, bekende niveau.
- Stop altijd bij diarree, misselijkheid, braken of ongewenste symptomen.
- Indien u, uw inname moet verminderen, kunt u minder druppels bij elke dosis nemen.
- Wij constateren dat sommige mensen alleen maar een lage constante hoeveelheid nodig hebben. Sommige aandoeningen kunnen in het begin een hogere hoeveelheid, en vervolgens een lagere hoeveelheid voor continue gebruik, vereisen.
- Als de smaak nog steeds onduldbaar is, voeg dan, op het tijdstip van gebruik, één druppel pepermuntolie aan elke 125 ml.

Citroensap of 10% Citroenzuur als MMS1 Activator:
Als u citroensap of 10% citroenzuur gebruikt om MMS1 te activeren, moet u vijf maal meer gebruiken dan een 50% citroenzuur oplossing. Dus in plaats van 3 druppels 50% citroenzuur, gebruikt u 15 druppels citroensap of citroenzuur, om het te mengen met 3 druppels MMS1. Gedurende 3 minuten laten activeren.


Protocol 2000:

PROTOCOL 2000 is voor kanker en andere levensbedreigende ziekten. Het is eigenlijk het elk uur nemen van zoveel mogelijk geactiveerde MMS druppels zonder zieker te worden, zich slechter te voelen, of diarree te ontwikkelen. Het moet worden gedaan voor 10 uur per dag, gedurende 3 weken of totdat u zich beter voelt. Het is het beste om te beginnen met slechts één druppel per uur en het aantal druppels zo snel te verhogen, zonder, ik herhaal het nogmaals, zich slechter te voelen. Vergeet niet dat alle druppels moeten worden geactiveerd, zoals hieronder beschreven. Neem dit ter harte, maak uzelf niet zieker dan u al bent. Neem zo veel druppels als u kunt, maar doseer het makkelijk. Uzelf zieker maken slorpt energie op en maakt het herstel langzamer.

Voeg allereerst uw aantal MMS druppels in een schone, droge glas.
Activeer het vervolgens als volgt - U kunt MMS op vier verschillende manieren activeren, elk van deze methoden is aanvaardbaar:

1) (Aanbevolen methode), Voeg 1 druppel 50% citroenzuur toe voor elke druppel MMS in uw glas, dan draaien of schudden om te mengen, wacht 20 seconden, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

(2) Voeg 5 druppels 10% citroenzuur toe voor elke druppel MMS in het glas, en dan schudden of draaien om te mengen, wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

(3) Voeg 5 druppels azijn toe voor elke druppel MMS in het glas, schudden of draaien om te mengen,wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

(4) 5 druppels citroensap op volle sterkte toevoegen voor elke druppel MMS in het glas, schudden of draaien om te mengen, wacht 3 minuten, voeg een half tot 1 glas water of sap toe en drink het op.

Gebruik geen sinaasappelsap. Gebruik geen sapjes met toegevoegde vitamine C of ascorbinezuur. Gebruik geen nectar, dat zijn sappen die door het malen van de pulp van vruchten gemaakt worden. Verse sappen zijn het best. Verse sappen zijn VEREIST, als u sap gebruikt. Dat betekent dat u het sap uit verse vruchten perst.

Maar als u niet elke uur een enkele dosis wilt maken, kunt u 10 doses in de ochtend maken, en deze oplossing de hele dag in een afgesloten fles bewaren. Volg de bovenstaande instructies maar vermenigvuldig de getallen met 10 en doe dan dat vloeistof in een afgesloten fles. Neem elke uur 1/10de ervan. Maakt u zich geen zorgen, de MMS zal zelfs uren langer bruikbaar blijven dan nodig is zolang u de fles goed gesloten houdt. Zorg ervoor dat u hiervoor alleen water gebruikt. Sappen verminderen, tegen de einde van de dag, de kracht van MMS1 of elimineren MMS1 helemaal. Echter, u zou wat vers sap toe kunnen voegen aan de MMS1 & wateroplossing net voor het nemen van de uurlijkse dosis.

Hieronder zijn de belangrijke instructies die u zeker moet opvolgen: U moet uzelf niet zieker maken dan u al bent: Veroorzaak niet veel misselijkheid, pijn, of diarree. Wanneer u één van deze symptomen constateert neemt u minder MMS. Stop niet met MMS, maar neem minder. Ga van 2 druppels geactiveerde MMS per uur naar één druppel per uur. Of als u al slechts één druppel per uur neemt, neem dan een halve druppel per uur, of zelfs een kwart druppel per uur. Veroorzaak geen diarree bij uzelf als u het kunt voorkomen door minder MMS in te nemen. Pijn, diarree, misselijkheid en andere ongemakken leiden tot verlies van energie, en dat veroorzaakt op zijn beurt een tragere genezing en langzamer herstel. Probeer, aan de andere kant het aantal druppels te verhogen en zoveel mogelijk druppels als mogelijk in te nemen zonder dat u zich slechter voelt, maar ga niet verder dan 12 druppels per uur.

Na 3 dagen moet u ook MMS2 toevoegen. U neemt een halve MMS2 capsule om de uur. ECHTER, begin de eerste dag met 1/8 capsule, de tweede dag 1/4 capsule, en daarna 1/2 capsule. Dus u zult 5 capsules per dag gebruiken. Bovenstaande is gebaseerd op de grootte "0" capsules die wij op onze site verkopen.

Dit protocol is voor alle vormen van kanker en levensbedreigende ziekten, het maakt niet uit wat voor soort en met inbegrip van Alzheimer.

MMS2 is calcium hypochloriet in poedervorm in capsules. Gebruik geen natriumhypochloriet. Calcium hypochloriet verandert in hypochloorzuur wanneer het oplost in water. In tegenstelling tot wat men denkt is er geen beschikbaar chloor van deze chemische stof, ongeacht wat er op het etiket staat. Gebruik 65% poeder. Vul de capsules, maar pers het niet vol. Calcium hypochloriet wordt hypochloorzuur. Hypochloorzuur wordt door het lichaam gebruikt om micro-organismen te doden. Volg de instructies op.

Protocol 2000 voor CDS en CDH

U vindt protocol 2000 voor CDS 3000 ppm en CDH 3000 ppm in het Engels in deze Jim Humble nieuwsbrief over CDS/CDH.


Protocol 3000:

De 3000-protocol wordt vaak verward met de MMS fles protocol voor externe MMS toepassing. De 3000-protocol wordt gebruikt om de MMS, samen met DMSO door de huid te laten absorberen om de tumoren te penetreren, het bloed te doordringen en zelfs de botten te penetreren.

Het doel bij levensbedreigende situaties is om snel MMS in het bloed te laten circuleren en daarbij misselijkheid te vermijden. Een manier om dit te bereiken is door het toevoegen van DMSO aan geactiveerde MMS, zodat het als drager kan fungeren voor het sturen van MMS, direct in de huid en spieren, en dus ook in het bloed. Ervaring en testen hebben bewezen dat DMSO direct wordt vervoerd naar een kankercel in het lichaam en vervolgens de kankercellen penetreert .
Dit is niet speculatie, het is bewezen door middel van tests. De theorie is dat wanneer MMS met DMSO wordt vervoerd, DMSO, de MMS in de kankercellen brengt, waardoor het virus dat dat voor de kanker zorgt vernietigd wordt. Veel vormen van kanker zijn op deze manier genezen, en ik hoor hierover aangezien veel mensen me bellen en zeggen dat hun kanker is verdwenen.

Bij gebruik van deze behandeling, altijd ook MMS via de mond innemen, net als in Protocol 1000 of 2000.
Clara Beltrones in Mexico heeft protocol 3000 heel uitgebreid gebruikt en ze heeft bijgedragen aan de ontwikkeling ervan. Samen met Protocol 2000, heeft ze het gebruikt voor vele vormen van kanker.

ALLERGIE WAARSCHUWING: Een zeer kleine groep mensen zijn allergisch voor DMSO of hebben een zeer zwakke lever en kunnen grote problemen met DMSO ervaren. Om te testen of u allergisch bent voor DMSO, voert u deze test uit:

A: Was en droog zorgvuldig uw arm;
B: Doe één druppel DMSO op een ​​plek op uw arm en wrijf het in;
C: Laat het ongeveer 15 minuten absorberen en wacht dan enkele uren.
Als er geen pijn in uw lever gebied optreedt, is het waarschijnlijk veilig DMSO te gebruiken, hetgeen het geval is voor 99 % van de mensen. Echter, om er zeker van te zijn, wacht 24 uur om vast te stellen dat u niet allergisch bent voor DMSO.

Als u een slechte reactie op DMSO heeft, moet u eraan werken uw lever te verbeteren. Begin met een halve druppel MMS1 per uur - protocol 1000. Blijf de halve druppel gebruiken totdat u voelt dat het veilig is om meer te nemen. Dit zal uw lever zuiveren en waarschijnlijk ook de andere problemen die u heeft oplossen.

De hieronder beschreven MMS/DMSO behandeling is een versnelde huid techniek die MMS in het bloed plasma duwt. In het geval van kanker moet het worden gebruikt als aanvulling op een normale orale behandeling met MMS.
DMSO Procedure Stappen
1. Maak een MMS-oplossing door het activeren van 20 druppels MMS met 20 druppels 50% citroenzuur of 100 druppels 10% citroenzuur. Wacht 20 seconden voor de 50% citroenzuur activatie of 3 minuten voor de 10% citroenzuur activatie. Voeg deze oplossing toe aan 30 ml (ounce) water en spuit het op of verspreidt het vrijelijk over een deel van het arm. (Zie stap 4 hieronder voor extra zieke mensen).

2. Op dit punt, is het het beste om 70% DMSO te spuiten bovenop de MMS op hetzelfde gebied en het dan zachtjes te wrijven en te verspreiden. Als u de DMSO al met MMS voormengt, wat soms handig is, zal het slechts een houdbaarheid van ongeveer 6 uur hebben. U kunt een plastic zak over uw hand doen om de oplossing in te wrijven in uw lichaam, of u kunt gewoon uw blote handen gebruiken.
- Gebruik geen rubberen handschoenen of andere medische handschoenen. U kunt rubber in uw lichaam krijgen als de DMSO het rubber smelt.
- Als u merkt dat u een branderig gevoel heeft, is de beste oplossing om een ​​theelepel water op de brandende gebied te doen en het in te wrijven. Doe dat totdat het niet meer brandt.
- U kunt olijfolie en aloë vera sap op de huid wrijven na het DMSO gebruik. Gebruik telkens een andere deel van het lichaam wanneer u de MMS/DMSO combinatie gebruikt. Meer dan 8 uur, gebruik eerst een arm, dan de andere arm, dan een been, dan het andere been, dan uw buik, dan terug naar de eerste arm.
- Als de branden ernstig zijn, gedestilleerd water toevoegen aan de DMSO, tot 50% of meer, en ook gedestilleerd water toevoegen aan de MMS tot 50% of meer, aangezien beide het branden kunnen veroorzaken. Voeg voldoende water toe, zodat de verbranding ophoudt.

3. Herhaal dit proces de eerste dag iedere twee uur (om de 2 uur), en eenmaal per uur de tweede en derde dag. Stop dan voor 4 dagen en doe de volgende week hetzelfde. Denk eraan, als als u gedurende 4 dagen dit proces staakt, blijf wel MMS nemen via de mond. Na de tweede week kunt u dit proces voor 4 dagen per week toepassen, als er geen probleem zijn met uw huid.
4. Voor extra zieke mensen, die kleinere doses moeten nemen, zou het beste om te beginnen met slechts een klein deel van het lichaam. Een gebied ter grootte van uw handpalm of de rug van uw hand, niet groter. Gebruik eerst voor een paar dagen een klein gebied zoals hiervoor beschreven voordat u naar een groter gebied, zoals de hele arm of been, gaat. Gebruik een groter gebied alleen als er geen slechte reacties zijn bij het gebruik op het kleine gebied. Of gebruik in plaats daarvan de truc met de hierboven vermelde toegevoegde gedistilleerd water.

DMSO is een bekende drager die sinds 1955 op grote schaal gebruikt door artsen, als een manier om medicijnen direct in de huid te brengen. Het is verkrijgbaar in drogisterijen en reformwinkels (in de meeste staten) en ook op het internet en bij dierenwinkels. Op het internet kunt u ook naar DMSO zoeken.
Voordat u de MMS Institute of Jim Humble aanschrijft voor specifieke ziekte vragen, bekijk eerst de kennisbank op www.mmsanswers.org en klik op diverse ziekten die van belang kunnen zijn. Een e-mail contact adres is aanwezig als u het antwoord niet kunt vinden. Maar gebruik niet de oudere protocollen die daar staan - Gebruik de protocollen op deze site, op http://jimhumble.biz of de protocollen in nieuwe boeken.

LET OP: Wanneer MMS druppels worden vermeld, gaat het om geactiveerde druppels. U kunt geactiveerd MMS op twee manieren maken - met behulp van 50% citroenzuur of 10% citroenzuur.


Protocol 4000:

Protocol 4000 - MMS2 voor volwassenen en kinderen

Als u een ziekte, inclusief varkensgriep of een andere normale ziekte of één van de "ongeneeslijke" ziekten heeft, kan dit protocol u genezen. Als u binnen 2 weken geen verbetering constateert dient u Protocol 2000 te gebruiken. Als u wel een verbetering merkt, moet u doorgaan met dit protocol.

Het basisbeginsel van dit protocol is dat volwassenen of kinderen MMS2, iedere 2 voor 12 uur gedurende de hele dag innemen. Kinderen gebruiken natuurlijk minder dan volwassenen. Als u niet beschikt over capsules, kunt u de honing techniek, hieronder vermeld, gebruiken.

STAP 1: Hoeveelheden MMS2 iedere 2 uur in te nemen

Voor elke situatie hieronder, heb ik verschillende manieren gegeven om de juiste hoeveelheid te bepalen. Hopelijk begrijpt u het. Houd er echter rekening mee dat het geen probleem hoeft te zijn als u er een beetje naast zit. Als u misselijkheid begint te merken, verlaag uw dosis met ten minste 25% en blijf het zolang verminderen totdat u geen misselijkheid of andere ongemakken merkt. Maar altijd weer terug verhogen naar de aanbevolen dosis zodra u voelt dat het veilig is dat te doen. Als u denkt dat u baat zou hebben bij een beetje meer, verhoog uw dosis met 25% voor een keer of twee, maar niet veel meer dan dat.

Hoge doses zijn niet noodzakelijkerwijs effectief. Vergeet niet dat als u door het nemen van een beetje extra , misselijkheid of diarree bij uzelf veroorzaakt, dit u niet zal helpen sneller te genezen. De misselijkheid of diarree verbruikt helende energie en vertraagt​ de genezing. Verminder altijd uw inname als u misselijkheid, diarree, of een andere ongemak constateert die door MMS2 wordt veroorzaakt.

De hoeveelheden MMS2 die we gebruiken zal bij een gezond persoon geen ongemakken veroorzaken. Het immuunsysteem zal u wel dankbaar zijn voor de extra hypochloorzuur.

Hypochloriet ruikt als chloor, zoals veel chloor chemicaliën, maar maakt u zich geen zorgen, het is geen chloor.

Een persoon van 90 kilo (200 pound) dient een halve gram calcium hypochloriet iedere 2 uur gedurende 12 uur te nemen. 2 Mogelijkheden:

1 Capsule: Een capsule MMS2 die we op onze site verkopen bevat 400 mg Calcium hypochloriet. Voor 500 mg, gebruikt u dus één en een kwart capsules, of
2 Een halve theelepel van de korrels.
De beste manier om het exacte gewicht te krijgen is door een weegschaal te kopen.

Drink altijd tenminste 250 ml water met een dosis MMS2

Een persoon van 73 kilo (160 pound) gebruikt 400 mg om de twee uur gedurende 12 uur. Dit is één MMS2 capsule. Gebruik tenminste 250 ml water om het te spoelen.

Een persoon van 45 kilo (100 pound) gebruikt 250 mg om de twee uur gedurende 12 uur. Dit is 5/8 MMS2 capsule.

Drink altijd minstens een glas water met een dosis van MMS2.

Een kind van 23 kilo (50 pound) gebruikt 125 mg om de twee uur gedurende 12 uur. Dit is ietsjes minder dan een derde MMS2 capsule.

Laat het kind altijd tenminste 250 ml water drinken met een dosis MMS2.

Een kind van 11,4 kilo (25 pound) gebruikt 62,5 mg om de twee uur gedurende 12 uur. Dit is ietsjes minder dan een zesde MMS2 capsule.

Laat het kind altijd een ruime hoeveelheid water drinken met een dosis MMS2.

Voor kleinere kinderen: Bepaal met behulp van de richtlijnen hierboven, de juiste dosis.
Laat het kind altijd een ruime hoeveelheid water drinken met een dosis MMS2.

De Honing Techniek is voor diegenen die geen capsules hebben of die niet kunnen innemen. Probeer een potje rauwe honing te verkrijgen, want als er conserveermiddelen zijn toegevoegd, zal het niet werken. Normaal gesproken, voegen ze geen conserveringsmiddelen toe, maar wie weet. Conserveringsmiddelen annuleren de waarde van calcium hypochloriet. Maar als er geen ruwe honing beschikbaar is, moet honing van een goede kwaliteit(-smerk) ook goed zijn.

Controleer het etiket om er zeker van te zijn dat er geen conserveermiddel of vitamine C is toegevoegd. Natuurlijke vitamine C die al in de honing aanwezig is, levert geen problemen op. Honing heeft geen behoefte aan een conserveermiddel en het zal jaren of zelfs decennia bruikbaar blijven, maar veel mensen die te maken hebben met honing begrijpen dat niet.

Doe de honing in de koelkast. Het is absoluut noodzakelijk dat de honing koud is (alsof het bewaard zou zijn in een goede koelkast). Bereken vervolgens de juiste hoeveelheid calcium hypochloriet voor uw dosis per 2 uur en meng dit met honing, die even zo groot als de te gebruiken hypochloriet is, tot een zeer kleine hoeveelheid zeer koude honing. Voorkom dat water of vocht zich mengt in de mix. Zodra u het gemengd heeft, het onmiddellijk op het puntje van een theelepel doen en het innemen. Drink een glas water om het te spoelen.

Het moet onmiddellijk naar beneden gaan omdat het verschrikkelijk smaakt als het begint op te warmen.

Drink minstens een vol glas water. Bij een juiste gebruik zal er absoluut geen probleem en geen smaak zijn.

Waarschuwing

Probeer niet om honing te gebruiken bij kamertemperatuur. Het zal niet werken omdat de honing meteen een reactie zal beginnen met het calcium hypochloriet en de smaak u zal verhinderen het door uw keel te krijgen. Als u niet beschikt over een koelkast, koop wat ijs en zet de honingpot in ijswater. Of nog beter, doe een kleine hoeveelheid honing in een plastic zak en zet die in het ijswater. Het zal op die manier veel sneller gekoeld worden.
De honing moet koud zijn bij gebruik.

Het water is belangrijk. Een persoon van 90, 73 en 45 kilo moet tenminste 250 ml water drinken bij de inname van de honing en MMS2 dosis.

STAP 2: Procedure: Neem MMS2 om de 2 uur, voor 12 uur per dag (dus 6x per dag), gedurende 3 weken.

Niet beginnen met het nemen van de volledige hoeveelheid, zoals hierboven aanbevolen. Neem bij het begin, 1/4 of minder dan wat is aanbevolen. Verhoog binnen een dag of twee, de dosis naar de aanbevolen hoeveelheid hierboven. Verhoog het geleidelijk, om de 2 uur.

Hypochloriet ruikt als chloor, maar het is geen chloor.

Niet Overdoseren.
Maak uzelf of iemand anders niet ziek door teveel MMS2 te gebruiken. Maakt u zich geen zorgen, niemand is eraan gestorven, maar sommigen hebben zich wel ziek gevoeld voor een paar uur, na teveel MMS2.

Als iemand zich ziek voelt, zieker dan hij/zij al was, is de oorzaak vermoedelijk dat er te weinig water is ingenomen met de dosis. Het water is van belang om te voorkomen dat misselijkheid en andere reacties, zoals buikpijn ontstaan. Drink altijd meer water als u zich misselijk begint te voelen. Drink dus ten minste 250 ml water met elke dosis, het vermindert het risico op misselijkheid en andere reacties in de maag.
De misselijkheid kan ook veroorzaakt worden door teveel MMS2 (calciumhypochloriet) in de dosis. Als het water, de misselijkheid, niet onmiddellijk stopt, dan bij de volgende dosis minder MMS2 innemen. Probeer de dosis de volgende keer te halveren.

Als u zich nog steeds ziek voelt na het halveren van de dosis, halveer de dosis opnieuw. U kunt met een zeer kleine dosis eindigen, en u moet wellicht een kleine dosis te nemen voor een dag of twee, of zelfs voor een week. Maar blijf het gebruiken zonder uzelf ziek te maken. Als de kleine doses geen misselijkheid of ander ongemak veroorzaken, de doses in een aantal stappen verhogen tot de aanbevolen grootte.
Normaal gesproken is het niet nodig om een grotere doseringen dan hierboven wordt aanbevolen te nemen.

De hoeveelheid tijd die nodig is om verschillende ziekten te genezen.

Normaal gesproken duurt het 3 tot 5 weken om HIV te genezen, en dat geldt ook voor de meeste van de zogenaamde ongeneeslijke ziekten. Sommige ziekten hebben zich echter veel dieper ingegraven en kan genezing langer duren. Diabetes kan variëren van een week tot een jaar, maar de meerderheid van de gevallen wordt genezen binnen 6 weken of minder. Welke ziekte u ook heeft, pas stoppen indien u bent genezen. Gebruik daarna de onderhoudsdosering.

Normaal gesproken, zeg ik altijd, gewoon doorgaan met MMS2 elke 2 uur, voor 12 uur, gedurende de hele dag, totdat u zich beter voelt.

Stap 3: Onderhoudsdoses

Men moet altijd verder gaan met een onderhoudsdosis, omdat het lichaam niet genoeg hypochloorzuur produceert om alle ziekten te doden. Als u ouder bent dan 65 jaar en geen 6 druppels MMS1 per dag gebruikt, neem elke dag een halve dosis MMS2. Dit halve dosis moet de helft zijn van de MMS2 dosis voor iedere 2 uur, zoals hierboven vermeld.

Dus bij deze 4000 MMS2 protocol, neemt u 42 doses per week en bij de onderhoudsdoses neemt u iedere week zeven keer een halve dosis. Als u wilt, kunt u overschakelen naar het gebruik van 6 druppels MMS1, een keer per dag, als u MMS1 heeft.

Bewaar deze informatie want zelfs als u het nu niet gebruikt, het kan iemands leven in de toekomst redden.

Protocollen zijn vertaald uit Jimhumble.biz 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018