Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > SkinFactor       Exclusieve sales van uitzonderlijke producten op Biotrends   Giving you choice
Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRO-Healer :

Translate this page


AlkapHi 

Een product dat het lichaam sneller laat genezen!


Laat spieren, pezen maar ook allerlei lichaamsweefsels sneller herstellen. Bovendien is het zeer effectief in het genezen van zweren, met name in de maagBestel Pro-Healer     Keycode: ndl77

 

Een product dat uw lichaam sneller geneest en opknapt:


Het enige ingrediënt van 'Pro-Healer' is de peptide BPC 157. "Body Protective Compound" betekent "Lichaam beschermende stof"

De naam zegt eigenlijk al alles en is gegeven door een van de grootste legers ter wereld, na het ontdekken van de spectaculaire gevolgen ervan voor de genezing van verwondingen van soldaten op alle niveaus (pezen, spier en weefsel). Elite soldaten gebruiken het elke dag zodat hun lichaam bij lichte of ernstige verwondingen, ten minste 2 keer sneller herstelt en geneest.

Pro-Healer is een extern en intern genezend eiwit. Bij een oraal gebruik van 1mg per dag bestrijdt BPC157 zweren en beschermt het de lever tegen alcohol en andere schade.
Bij topisch gebruik op externe zweren, sneden, schaafwonden, brandwonden en verstuikingen zal BPC157 de genezing enorm versnellen.

Het menselijk lichaam beschikt over een opmerkelijke systeem voor zelfherstel en schade reparatie. Een van de belangrijke onderdelen van dit systeem is BPC 157.

BPC 157 is een peptide bestaande uit 15 aminozuren en wordt, in het zure milieu van de maag, door het lichaam geproduceerd. De peptide staat bekend te genezen, te repareren en te regenereren. Vele studies bewijzen dat BPC 157 nuttig is bij de behandeling van zweren in het spijsverteringskanaal, de inflammatoire darmziekten (IBD) en ontstekingsstoornissen in het spijsverteringskanaal. BPC 157 vergemakkelijkt ook de wondgenezing van diverse weefsels, waaronder huid, spier, bot, ligament en pees.

Het signaleert de spieren, pezen maar ook alle soorten lichaamsweefsel zich sneller te herstellen. Bovendien is het zeer effectief om zweren, vooral maagzweren te genezen.

BPC 157:

- Bestrijdt zweren (ulcus) en beschermt de maagslijmvlies
- Verlicht inflammatoire darmziekten; colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en slokdarmontsteking
- Bevordert genezing na darm- en fistelchirurgie
- Snellere genezing van beschadigde spieren en pezen
- Betere genezing van oppervlakkige sneden, huidwonden en schaafwonden
- Geen bijwerkingen


De indrukwekkende effecten van deze peptide zijn al bijna door 100 studies bevestigd.
Hieronder enkele onderzoeken:

- Stable gastric pentadecapeptide BPC 157 heals cysteamine-colitis and colon-colon-anastomosis and counteracts cuprizone brain injuries and motor disability. (Stabiele maag pentadecapeptide BPC 157 geneest cysteamine colitis en colon anastomose, en neutraliseert hersenbeschadiging in de cuprizone en motorische handicappen.)
2013 – Pubmed 24304574

- BPC 157 and blood vessels. (BPC 157 en de bloedvaten.)
2014 – Pubmed 23782145

- Salutary effect of gastric pentadecapeptide BPC 157 in two different stress urinary incontinence models in female rats. (Heilzame werking van de maag pentadecapeptide BPC 157 in twee verschillende stress-urine-incontinentie modellen bij vrouwelijke ratten)
2013 – Pubmed 23478678

- Mortal hyperkalemia disturbances in rats are NO-system related. The life saving effect of pentadecapeptide BPC 157. (Mortal hyperkaliëmie stoornissen bij ratten zijn niet systeem gerelateerd. De levensreddende effect van pentadecapeptide BPC 157.)
2012 – Pubmed 23327997

- Pentadecapeptide BPC 157 and the esophagocutaneous fistula healing therapy. (Pentadecapeptide BPC 157 en de esophagocutaneous fistel genezingstherapie.)
2013 – Pubmed 23220707

- Gastric pentadecapeptide BPC 157 accelerates healing of transected rat Achilles tendon and in vitro stimulates tendocytes growth (Maag pentadecapeptide BPC 157 versnelt genezing van doorgesneden rat achillespees en stimuleert in vitro tendocytes groei)
Journal of Orthopaedic Research – Volume 21, pages 976–983, November 2003

 

Biotrends

Biotrends is een Amerikaans laboratorium gebaseerd in Hong Kong dat voedingssupplementen en cosmetica aan gerenommeerde merken levert. Voor de eerste keer stelt Biotrends nu sommige producten beschikbaar voor particuliere verkoop.

Ze zijn pioniers in de de wetenschap en vervaardigen top producten, die tot nu toe voorbehouden waren aan artsen en cosmetica & voedingssupplementen fabrikanten. Deze producten zijn dan ook nergens anders te vinden. Directe verkoop door de fabrikant die kwaliteit voorop stelt. Deze producten zijn effectief omdat ze gedoseerd zijn voor maximale rendement en door het lichaam geabsorbeerd worden, terwijl de producten die in de winkel te vinden zijn, zeer verwaterd en ineffectief zijn.

Biotrends biedt een 10% korting bij aankoop van 4 items. Het orderaantal is beperkt tot 3 maanden per product voor 1 persoon. U kunt contact opnemen met Biotrends voor alle vragen of speciale verzoeken.

Tijdens uw eerste aankoop bij Biotrends dient u een key/sleutel code op te geven. De code is: ndl77

Bekijk hier het volledige assortiment van Biotrends


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018