Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > DMSO                Wat is DMSO ?   Giving you choice
Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We verkopen geen DMSO. U kunt het wel bij andere winkels bestellen.

Dimethylsulfoxide (DMSO) is een natuurlijke substantie, het is een bijproduct van de houtindustrie. Het heeft geen geur, een lage toxiciteit en een relatief hoog kookpunt.
Stanley Jacob wordt ook wel "de vader van DMSO" genoemd. Hij ontdekte dat DMSO de huid en andere membranen kan binnendringen zonder schade te veroorzaken. DMSO kan daarbij ook andere stoffen naar een biologisch systeem transporteren.

In de geneeskunde wordt DMSO hoofdzakelijk gebruikt als een plaatselijke pijnstiller, een middel voor topische toediening van geneesmiddelen, als een ontstekingsremmer en een anti-oxidant. (Meer toepassingen; zie Naturalnews)

DMSO Molecuul

Omdat DMSO de absorptieratio van sommige verbindingen, door middel van organische weefsels (o.a. huid), verhoogt, kan het worden gebruikt als een transportsysteem voor geneesmiddelen.

Het wordt vaak gemengd met schimmeldodende medicijnen, zodat het niet alleen de huid maar ook teen-en vingernagels kan doordringen.

 

DMSO kan echter ook fluoride transporteren. Neem geen DMSO bad met water, waar er fluoride in zit. Fluoride is schadelijk en kan met DMSO diep in uw lichaam doordringen.

DMSO wordt gebruikt voor medische en diergeneeskundige toepassingen. Het wordt vaak door dierenartsen en sporttrainers in de behandeling van spier kneuzingen en verschillende verwondingen gebruikt. Het bevordert de genezing door het verhogen van de bloedtoevoer naar het letselgebied.

DMSO is een zachte maar krachtige helende substantie. Recent onderzoek heeft ook aangetoond dat DMSO uw DNA beschermt. Met DMSO blijft u dus jonger, gezonder en heeft u minder kans op kanker.

DMSO wordt natuurlijk ook in combinatie met MMS gebruikt bij ernstige situaties (protocol 1000+, protocol 3000 & topische spray). DMSO vervoert​ de MMS naar 'slechte' cellen. Het is vooral effectief tegen kanker.

Lees hier de DMSO gebruiksaanwijzing - DMSO Use Protocols voor andersoortig gebruik. Op Scott vindt u ook een uitgebreide handleiding over DMSO gebruik in het Engels. U kunt ook op het MMS forum van Jim Humble kijken. Voor een compleet beeld van DMSO kunt u het beroemde boek "DMSO-NATURE'S HEALER" van Dr. Morton Walker  -  lezen. PDF is in het Duits.


 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018