Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Biotrends       Exclusieve sales van uitzonderlijke producten op Biotrends   Giving you choice
Biotrends
Nouvelle Vie
Nouvelle Vie 
NAD+
NAD+ 
PRO-Healer of PCB 157
PRO-Healer 
Bio-Balance
Bio-Balance 
AlkaPHi druppels (30 of 50 ml)
AlkaPHi druppels 
SkinFactor
SkinFactor 
Dermatologische Rollers
Derma Rollers 

Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AlkaPHi druppels (30 of 50 ml):

Translate this pageAlkapHi 

Ga verzuring van uw lichaam tegen met druppels die de pH van het drinkwater direct verhogen!

5 of 6 druppels zijn voldoende om de pH van een liter water tot boven de pH 10 te verhogen (afhankelijk van het pH voor aanvang). Dus 2 of 3 druppels zouden voldoende moeten zijn om een pH van 8 of 9 bereiken.

Hier is het ideale product voor degenen die een draagbare oplossing willen of geen ionisator van 2.000 Euro willen of kunnen kopen !

Bestel AlkaPHi druppels     Keycode: ndl77

 

Verzuring van het lichaam

Iedereen verzuurd en daar ontkomen we bijna niet aan, vooral door onze westerse leefcultuur krijgen we veel te veel verzurende stoffen binnen en dit zorgt mede voor verzuring van het lichaam. Ook tijdens de stofwisseling worden er zure eindproducten gemaakt, kleine schommelingen in de pH-waarde zorgen voor veranderingen van het metabolisme in de lichaamscellen en dit resulteert weer in niet gewenste storingen. Een gezonde darmflora wordt als een van de belangrijkste factoren gezien om het lichaam te ondersteunen de pH-waarde op peil te houden. Kwaadaardige bacteriën en schimmels deponeren hun zure afvalstoffen in het lichaam en veroorzaken zo een verzuring van het lichaam.

Optimale pH waarde
In elk gedeelte van je lichaam is de zuurgraad verschillend, sommige organen werken beter in een hogere of lagere zuurgraad. Artsen en specialisten meten soms de zuurgraad van een patiënt, het ligt er natuurlijk aan welke klachten de patiënt heeft, maar over het algemeen doet men een meting van het speeksel, de urine of het bloed. Dit omdat die praktisch het makkelijkst af te nemen zijn.

Optimale pH-waarde :
Speeksel           6,00 – 7,50
Maag                 1,35 - 3,50
Urine                 4,50 – 8,40
Bloed                7,34 – 7,45 (ideaal = 7,41)
Dunne darm      6,50 - 7,50
Dikke darm        5,60 - 6,90

pH schaal


Verzuring lichaam, enkele oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken die verzuring veroorzaken. Een aantal hebben te maken met het eet en drink gedrag: slechte voeding, alcohol- en suikergebruik, slechte eetgewoonten. Andere hebben meer met onze (slechte) gewoontes te maken: weinig beweging, roken, crash diëten, overmatige sportactiviteiten. Maar er zijn ook oorzaken waar u niet veel aan kunt doen zoals: veroudering, stressbelasting, milieu invloeden, verminderde functie van de lever, de nieren of de longen.

Drie methoden van het lichaam voor zuurgraad regulatie

Het lichaam heeft drie manieren om de zuurgraad op het juiste niveau te houden. De eerste is bufferen. Deze buffers zijn stoffen die worden opgeslagen in het bloed. Bicarbonaat is hier een voorbeeld van. De tweede manier is uitscheiding van zuren door middel van de nieren. Deze verwijderen het van de zuren door middel van ammonia. De derde methode is via de ademhaling door middel van meer uitstoot van koolzuur. Koolzuur is een bijproduct van de zuurstofvorming in cellen. Door sneller en dieper te ademen wordt er meer koolzuur afgevoerd uit het lichaam.

Gevolgen verzuurd lichaam

Eiwitten gaan klonteren in een zure vloeistof. Omdat het bloed veel eiwitten bevat doet het lichaam er alles aan om de pH van het bloed, met o.a. mineralen, op peil te houden. Bevat voeding te weinig mineralen en vitamines dan worden deze onttrokken aan de zgn. basendepots (haarbodem, tanden, botten en weefsels).Gevolg: breekbare botten, slecht haar en nagels die heel snel breken.

Het ontstaan van nierstenen is gekoppeld aan een verzuurd lichaam. Door de zure urine komt er gekristalliseerd urinezuur en calcium in de urinewegen. Als dit maar lang genoeg voortduurt zullen de kristallen steeds meer groeien, vanaf niergruis, tot het moment dat u begint te voelen dat er een niersteen in uw lijf aanwezig is.

In de lichaamsweefsels vinden soortgelijke processen plaats. Gekristalliseerde zouten gaan zich in de weefsels nestelen, waardoor een verharding van deze weefsels plaats gaat vinden. Een bekend verschijnsel bij oudere mensen.

Ook het immuunsysteem merkt de gevolgen van verzuring. Het lichaam is op dat moment slechter beschermd tegen ontstekingen omdat het immuunsysteem minder efficiënt werkt.

En dan de spijsvertering. Deze werkt alleen maar optimaal als de zuurgraad goed is. Bij een slechte balans hierin gaat de spijsvertering achteruit met alle gevolgen van dien.

 

gezondvoedsel

Gezond eten voorkomt ziektes


Bij een verzuurd lichaam krijgt u sommige van de hieronder genoemde symptomen/klachten:

Gevolgen/symptomen in het beginstadium zijn o.a. cariës, huidklachten, vermoeidheid, migraine, haaruitval, infecties, slaapstoornissen, obstipatie, beslagen tong, libidoverlies, depressie, spierkrampen, allergieën.

Indien er nog meer mineralen/stoffen aan het lichaam onttrokken worden ontstaan later ernstigere ziektes: maagzweer, jicht, hartinfarct, reuma, beroerte, diabetes.

Een ander probleem wat hier mee samenhangt is het feit dat er afvalstoffen gevormd worden als er mineralen uit lichaamsweefsel gehaald wordt. Deze zogenaamde ‘slakken’ blijven in de weefsels achter totdat er genoeg nieuwe mineralen en water in het lichaam is om deze af te kunnen voeren.

Als dit te lang duurt, zullen de slakken de celstofwisseling in de weefsels gaan hinderen, met hele ernstige gevolgen. Een vicieuze cirkel waarbij het lichaam steeds zuurder wordt en uiteindelijk zal sterven.

De Traditionele Chinese Geneeskunde (Traditional Chinese Medicine) zegt niet voor niets sinds duizenden jaren het volgende: "Wat de nieren en blaas niet kunnen uitscheiden, dat moet de darm uitscheiden. Wat deze echter niet kunnen uitscheiden, dat moeten de longen doen. Als alle tezamen niet genoeg giftstoffen kunnen uitscheiden, dan moet de huid inspringen. En als tenslotte de huid niet meer kan uitscheiden, leidt dat tot de dood"

Verzuring tijdens het ouder worden

Door een verkeerd voedingspatroon kan het lichaam dus ernstig verzuren. Dit is niet aan leeftijd gebonden en kan dus jong en oud treffen. Aan de andere kant verzuurt het lichaam sowieso tijdens het ouder worden. Veel lichamelijke ongemakken die we nu voor lief nemen omdat we ouder worden, zijn het directe gevolg van de verzuring van het ouder wordende lichaam. Hoe werkt dat dan?

Tijdens het ouder worden, worden de weefsels in het lichaam harder. Dit vindt plaats onder invloed van zure zouten die neerslaan in de weefsels. Door deze verharding wordt uw lichaam dus stijver, iets waar iedere oudere mee te maken krijgt, of gaat krijgen.

Ook krijgt de oudere steeds meer te maken met slechter functionerende lichaamsprocessen door de verzuring. Om deze lichaamsprocessen optimaal te laten verlopen is het lichaam afhankelijk van veel soorten enzymen.

En deze enzymen kunnen alléén maar goed functioneren in een bepaalde zuurgraad.

Wordt het lichaam zuurder, dan beginnen de enzymen in de problemen te komen waardoor het lichaam minder gaat functioneren. Dit kan resulteren in verschillende kleine en grote ongemakken.

Iets wat we vaak voor lief nemen, omdat het bij het ouder worden hoort. Maar u kunt hier wel degelijk een bepaalde invloed op uitoefenen.

Verzuring voorkomen en bestrijden

Bewerkt voedsel zit vol met schadelijke ingrediënten zoals kunstmatige suikers (glucosesiroop, aspartaam) en transvetten, en is een van de redenen waarom meer mensen een verzuurd lichaam hebben.

Het is dus belangrijk om gezond en alkalisch te eten. Vitaminen en mineralen zijn onmisbaar. Een overschot aan zuren levert moeilijkheden op, omdat zij alleen door (alkalische) basen onschadelijk kunnen worden gemaakt. Te veel basen veroorzaken geen problemen, omdat zij zich binden aan het koolzuur wat wij uitademen.

De juiste verhouding zuurvormende voeding en alkalische voeding is 25%-75%. Dus 25% zuurvormende voeding, en 75 Alkalische voeding, dus base-vormend. Helaas is in de meeste gevallen het omgekeerde waar, waardoor de balans in uw lichaam helemaal zoek is, met alle gevolgen van dien.

AlkapHi 

 

Daarom is het cruciaal om dit te compenseren door veel alkalisch water te drinken.

De AlkapHi ph druppels zijn niet alleen goedkoop, maar het flesje is ook zo klein dat u het altijd bij zich kunt hebben om het water te alkaliseren. Ideaal voor vakantie, werk, uitstapjes etc.

 
Ook verkrijgbaar in een 50 ml flesje.


Biotrends

Biotrends is een Amerikaans laboratorium gebaseerd in Hong Kong dat voedingssupplementen en cosmetica aan gerenommeerde merken levert. Voor de eerste keer stelt Biotrends nu sommige producten beschikbaar voor particuliere verkoop.

Ze zijn pioniers in de de wetenschap en vervaardigen top producten, die tot nu toe voorbehouden waren aan artsen en cosmetica & voedingssupplementen fabrikanten. Deze producten zijn dan ook nergens anders te vinden. Directe verkoop door de fabrikant die kwaliteit voorop stelt. Deze producten zijn effectief omdat ze gedoseerd zijn voor maximale rendement en door het lichaam geabsorbeerd worden, terwijl de producten die in de winkel te vinden zijn, zeer verwaterd en ineffectief zijn.

Biotrends biedt een 10% korting bij aankoop van 4 items. Het orderaantal is beperkt tot 3 maanden per product voor 1 persoon. U kunt contact opnemen met Biotrends voor alle vragen of speciale verzoeken.

Tijdens uw eerste aankoop bij Biotrends dient u een key/sleutel code op te geven. De code is: ndl77

Bekijk hier het volledige assortiment van Biotrends


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018