Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Sacha Inchi Oil Capsules Sacha Inchi Olie Capsules    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil Capsules

Bestel Sacha Inchi Capsules  ±€ 19

Koudgeperste biologische virgin olie

Bevat geen chemicaliën en additieven


Klik voor een uitvergroting  

Vol met gezonde omega-3 vetzuren, essentiële aminozuren en antioxidanten
• Een van de rijkste bronnen van plantaardige omega-3-vetzuren
• Vermindert ontstekingen in het lichaam
• Verlaagt het cholesterolgehalte en de bloeddruk
• Ondersteunt het hart
• Verbetert de hersenfunctie en stemming
• Bron van complete eiwitten
• Verhoogt het energieniveau en bouwt gezonde spieren op
• Helpt bij het afvallen
• Gemakkelijk verteerbaar

Wat is Sacha inchi?
Sacha inchi (Plukenetia Volubilis) is een plant afkomstig uit Zuid-Amerika en nu ook veel geteeld in Zuidoost-Azië. Ook bekend als sacha pinda, Inca pinda of bergpinda, produceert het stervormige peulen die zaden bevatten.

Sacha Inchi-zaden winnen immense populariteit bij de gezondheidsbewusten. Gepelde zaden worden over het algemeen droog geroosterd gegeten of ze kunnen ook gemalen worden om als eiwitpoeder te worden gebruikt. Koudgeperste olie, gewonnen uit rauwe zaden, is een andere populaire en ook een gezondere manier om Sacha Inchi te gebruiken.

Inheemse volken in het Amazone regenwoud gebruiken Sacha Inchi al meer dan 3000 jaar. Het is gezond en heeft een ongelooflijke voedingswaarde.

Sacha Inchi olie: een nutritionele powerhouse

• Bevat hogere niveaus van plantaardige omega-3 vetzuren dan de meeste noten of zaden. Rijk aan omega-3 vetzuren (bijna 50% van de totale olie is in deze vorm), omega-6-vetzuren (35%) en Omega 9-oliën (9%).
• Bevat negen essentiële aminozuren die het lichaam niet zelf kan maken, waardoor het een complete eiwitbron is.
• Bevat aminozuur-tryptofaan dat het lichaam helpt serotonine aan te maken, een feel good hormoon dat ook helpt de eetlust te reguleren.
• Belangrijke bron van gezondheidsbevorderende, antioxiderende fytochemicaliën: fytosterolen, tocoferolen (vitamine E) en carotenoďden (vitamine A)
• Een goede bron van vitamine C, ijzer, kalium, calcium en magnesium
• Zaden zijn een geweldige bron van voedingsvezels.
• Makkelijk verteerbaar in tegenstelling tot andere eiwitbronnen
▪ Veroorzaakt geen allergieën of irritatie

Als u een vegetariër bent en geen dierlijke (vis) omega-olie wilt, is Sacha Inchi de beste manier om meer van deze gezonde vetzuren (samen met voldoende essentiële voedingsstoffen) uit een plantaardige bron te halen.

Omega 3-vetzuren in Sacha Inchi olie

Omega-vetzuren zijn gezonde vetten die een breed scala aan functies in het lichaam uitvoeren. Het is ook belangrijk dat omega 3 (n-3) en omega 6 (n-6) vetzuren een belangrijk bestanddeel zijn van uw celmembranen. En uw lichaam gebruikt deze vetten als een voorloper om hormonen te maken die verschillende kritieke processen in het lichaam reguleren, zoals bloedstolling, hersenfuncties, immuunfuncties, samentrekking en ontspanning van slagaderwanden en ontstekingen. Ze spelen ook een cruciale rol bij het gezond houden van de botten en het bevorderen een gezonde huid- en haargroei.

Er zijn drie soorten Omega 3: ALA, DHA en EPA. Uw lichaam kan ALA niet zelf maken en moet het via voedingsbronnen krijgen. Sacha Inchi-zaden bevatten zeer grote hoeveelheden omega-3-vetzuren in de vorm van alfa-linoleenzuur (ALA).

EPA en DHA zijn te vinden in vette vis zoals zalm, makreel en haring. Gewoonlijk stelen EPA en DHA de mars als het gaat om het bieden van gezondheidsvoordelen, in het bijzonder voor het verlagen van het risico op hartziekten. Uit recente onderzoeken blijkt echter dat ALA misschien net zo effectief is bij het voorkomen van hart- en vaatziekten. Het verhogen van ALA consumptie kan dit risico helpen verminderen. Bovendien kan uw lichaam ALA omzetten in EPA en DHA. Over het algemeen wordt aangenomen dat het lichaam niet erg bekwaam is in deze omzetting, maar een dierstudie toont aan dat "ALA, indien geconsumeerd in significante hoeveelheden, kan worden omgezet in n-3 LCPUFA, meestal DHA in de lever en de hersenen".

Sacha Inchi Oil

Sacha Inchi Olie wordt steeds populairder

 

Biedt een gezonde balans tussen omega 3 en omega 6 vetten

Sacha Inchi-olie bevat omega-3 (n-3) en omega-6-vetzuren (n-6) in een gezonde verhouding. Beide vetten zijn belangrijk voor de gezondheid, maar het is belangrijk om een ​​goed evenwicht te bewaren. Terwijl n-6 ontstekingen bevordert, helpt n-3 het lichaam ontstekingsremmende stoffen te produceren. Met een toenemend gebruik van plantaardige olie zit ons dieet al vol met te veel omega-6.

Gezondheidsvoordelen van Sacha Inchi olie

1. Vermindert ontstekingen:
Omega 3-oliën in Sacha Inchi dempen ontstekingen in het lichaam. Ontstekingen in het lichaam veroorzaaken voortijdige veroudering en allerlei chronische aandoeningen zoals hartaandoeningen, pijnlijke gezwollen gewrichten, artritis, diabetes type 2, kanker en de ziekte van Alzheimer. Het gebruik van krachtige anti-inflammatoire middelen zoals Sacha Inchi kan het risico op deze ziekten helpen verminderen.

2. Hartgezondheid:
- Sacha Inchi-olie biedt verbazingwekkende voordelen voor uw hartgezondheid dankzij het hoge omega 3-gehalte.
- Vermindert ontstekingen in de bloedvaten - een belangrijke stap in de vorming van plaque, die de slagaders verstikt en het risico op hartaandoeningen en beroertes vergroot.
- Verlaagt hoge bloeddruk
- Vermindert het totale cholesterolgehalte en verhoogt het goede (HDL) cholesterol voor mensen met een hoog cholesterolgehalte.
- Voorkomt bloedstollingen

3. Hersenfuncties en emotionele gezondheid:
- Omega 3 voedt het zenuwstelsel. Uw hersenen hebben gezonde vetten nodig voor een goede werking, om celmembraan te bouwen en om beschadigde hersencellen te voeden en te herstellen. n-3-vetzuren verminderen ook ontstekingen in de hersenen, terwijl het tryptofaangehalte helpt het emotionele welzijn te handhaven.

- Omega 3 helpt ontstekingen te bestrijden. Ontstekingen veroorzaken neurodegeneratieve ziekten en verminderen cognitieve functies. Dit ontstekingsremmende mechanisme van Sacha Inchi-olie vermindert pijn reacties, cognitieve achteruitgang, geheugenverlies, dementie en zelfs depressies.
- Sacha Inchi bevat tryptofaan, een aminozuur dat wordt omgezet in serotonine, een neurotransmitter die ook wel het gelukkige hormoon wordt genoemd. Serotonine brengt positieve gevoelens teweeg, regelt de gemoedstoestand en kalmeert gerafelde zenuwen kalmeert, en helpt dus bij het omgaan met angst en depressie.

4. Gewichtsverlies en spijsvertering:
- Probeert u af te vallen? Sacha Inchi kan daarbij een zeer effectieve aanvulling zijn.
- Gezonde serotonineniveaus (vanwege grote hoeveelheden tryptofaan in Sacha Inchi) reguleren de eetlust en voorkomen eetbuien - zodat u langere periodes minder trek heeft. Dit voorkomt overeten terwijl u nog steeds essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een goed functionerend en actief lichaam.
- De zaden zitten ook boordevol voedingsvezels die nodig zijn voor een gezond spijsverteringsstelsel. Vezels voegen massa toe aan de ontlasting en stimuleren een regelmatige stoelgang. Ze voorkomen constipatie en stellen de ingewanden in staat zich te ontdoen van toxines.

5. Ondersteunt gezondheid van de botten:
- Omega 3-vetzuren helpen het lichaam calcium te absorberen.
- Verbetert de botmineraaldichtheid
- Minimaliseert botverlies als u ouder wordt

6. Verbetert ogen, huid en haargezondheid:
- Sacha Inchi olie is rijk aan omega-3 en antioxidanten (fenolverbindingen, vitamine E en vitamine A). Al deze ingrediënten werken samen om de huid te voeden en beschermen ogen en huid tegen oxidatieve schade en ontstekingen.
- Zorgt voor hydratie en elasticiteit van de huid, en voorkomt de vorming van fijne lijntjes en rimpels
- Vermindert door UV veroorzaakte huidbeschadigingen
- Ondersteunt de gezondheid van het oog en vertraagt ​​de ontwikkeling van maculaire degeneratie en cataracten
- Helpt bij haargroei

De beste Sacha Inchi olie capsules
Onze Sacha Inchi-olie capsules bevatten hoogwaardige, koudgeperste virgin olie, gewonnen uit rauwe, onbehandelde zaden. Bevat geen chemicaliën of additieven.

Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt, moet u een arts raadplegen voordat u dit supplement gebruikt.

Sacha Inchi Oil Usage


Bovenstaande informatie of verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA). Deze gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve- en informatiedoeleinden en zijn niet bedoeld om een ​​voornoemde ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het is op geen enkele manier bedoeld om het advies of de behandeling aanbevolen door uw arts of andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te diagnosticeren, voor te schrijven of te vervangen.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018