Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Lingzhi - Reishi Lingzhi - Reishi paddenstoelen    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reishi mushrooms

Lingzhi - Reishi mushrooms

Bestel Reishi paddenstoelen  ±€ 33

60 x 300 mg capsules

Biologisch

Bestel gedroogde Reishi paddenstoelen ±€ 17

Klik voor een uitvergroting  

Lingzhi - beter bekend als Reishi mushrooms/paddenstoelen

Ganoderma Lucidum gekraakte zaadpoedercapsules

- Reguleert het immuunsysteem
- Versnelt het herstel na een operatie of ziekte
- Vermindert stress, angst en vermoeidheid
- Bevordert een gezonde slaap
- Vermindert ontstekingen
- Verbetert de bloedcirculatie, verlaagt de bloeddruk
- Bestrijdt kanker
- Beschermt tegen allergieën

Reishi paddenstoelen

De Reishi-paddenstoel, of Ling Zhi, is een eetbare schimmel met buitengewone genezende eigenschappen. Het staat ook bekend als de "paddestoel van onsterfelijkheid", omdat wordt aangenomen dat het de levensduur en de gezondheid bevordert.

Het heeft een lange geschiedenis van gebruik in de Traditionele Chinese Geneeskunde als een kruid dat balans in het lichaam brengt, gezonde slaap induceert en de weerstand tegen stress, infecties en ziektes verhoogt. En moderne wetenschappelijke studies bevestigen dat Reishi-paddestoelen een breed scala aan genezende eigenschappen hebben, waaronder immuun-modulerende, ontstekingsremmende, antitumorale, anti-stress, anti-diabetische, hormoonbalancerende, leverbeschermende, antivirale en antibacteriële functies om een paar te noemen.

De Chinese overheid heeft Reishi goedkeurt als een veilig, niet-toxisch voedingssupplement en in Japan wordt het officieel gebruikt als een aanvullende behandeling voor kanker.

Reishi Lingzhi benefits


Het draait allemaal om het evenwicht

De Reishi-paddenstoel werkt als een adaptogeen - een stof die het evenwicht in het lichaam handhaaft en de weerstand van het lichaam tegen elke vorm van fysieke, emotionele of omgevingsstress verhoogt. Het werkt voornamelijk door het immuunsysteem te versterken en de functies van belangrijke orgaansystemen, waaronder de lever, het hart, de nieren en het hart, te normaliseren - om de balans te herstellen en een breed spectrum van voordelen te bieden.

Reishi vertoont ook krachtige antioxidatieve eigenschappen en vernietigt vrije radicalen die cellulaire schade, kanker, vroegtijdige veroudering en chronische ontsteking veroorzaken. Bovendien heeft de Reishi paddenstoel ook radio-beschermende effecten. Het verhoogt de activiteit van antioxidatieve enzymen en vermindert de oxidatieve schade veroorzaakt door straling, en is dus vooral nuttig voor degenen die getroffen zijn door een kernramp (Fukushima).

Reishi paddenstoel zaden

De paddenstoel zit vol met een breed scala aan bio-actieve verbindingen - inclusief polysacchariden, triterpenen, germanium, aminozuren, eiwitten, sterolen, vitamines en sporenelementen. Deze actieve componenten werken samen om het lichaam te genezen, functies te normaliseren, stress te verlichten, een betere slaap te bevorderen, het immuunsysteem te reguleren en geven de paddenstoel ongelooflijke antioxiderende, ontstekingsremmende, antikanker en anti-verouderende eigenschappen.

De gerijpte vruchtlichamen van de Reishi-paddenstoelen geven zaden af. Er wordt aangenomen dat de zaden rijker zijn aan deze bio-actieve ingrediënten, vooral triterpenen, waardoor ze meer gezondheidsvoordelen en therapeutische waarde bieden. Triterpenen, verantwoordelijk voor de bittere smaak van de paddenstoel, verlagen het cholesterolgehalte in het bloed en de bloeddruk, herstellen de hormonale balans en kalmeren het zenuwstelsel. Ganoderic zuur, een belangrijke triterpeen in de schimmels, staat bekend om zijn kankerbestrijdende en anti-oxidante eigenschappen. Polysacchariden en triterpenen helpen beide om het immuunsysteem te reguleren, ontstekingen te voorkomen en tonen een enorm potentieel tegen kanker.

Wat is Reishi gekraakte zaadpoeder?

De zaden zijn bedekt met een harde schaal die de opname van de voedingsstoffen bemoeilijkt. De harde schaal wordt doorbroken door geavanceerde, innovatieve technologie die de bio-actieve verbindingen meer bio-beschikbaar en absorbeerbaar maakt.

Gezondheidsvoordelen van Reishi paddenstoelen

1. Moduleert het immuunsysteem

De Paddestoel van Reishi werkt als een adaptogeen en is effectief voor zowel het overactieve als het onderactieve immuunsysteem. Polysacchariden en triterpenen, de twee belangrijkste groepen componenten die aanwezig zijn in Rieshi-paddestoelen, zijn verantwoordelijk voor de immuunmodulerende eigenschappen.

Reishi kalmeert "overspannen" immuuncellen en biedt zo een mechanisme om allergieën en auto-immuunziekten zoals artritis in bedwang te houden. Triterpenen staan ​​vooral bekend om hun ontstekingsremmende en antiallergische eigenschappen. Deze verbindingen remmen de afgifte van histamine en dit maakt Reishi uiterst nuttig bij het bestrijden van allergieën zoals astma, bronchitis en andere ademhalingsstoornissen.


Tegelijkertijd kan Reishi ook immuuncellen stimuleren tot meer actie wanneer dat nodig is. Het verhoogt de activiteit van macrofagen, natuurlijke killercellen, B- en T-cellen en dendritische cellen en dit vermogen om immuun te stimuleren beschermt tegen kanker en allerlei soorten infecties veroorzaakt door bacteriën en virussen, waaronder HIV en het Epstein-Barr-virus (herpes). Het is vooral handig voor mensen met een lage immuunfunctie en helpt bij een sneller herstel na een ziekte, infecties of na een operatie.

2. Verlicht stress

Chronische stress verhoogt het risico op allerlei gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, slapeloosheid, slechte immuniteit en vatbaarheid voor infecties, depressie en hartziekten, om er maar een paar te noemen. De paddenstoel, met zijn hoge adaptogene quotiënt:

- Verhoogt de veerkracht van het lichaam tegen stress
- Vermindert vermoeidheid
- Levert energie en verjongt
- Werkt als een effectief middel tegen slapeloosheid, omdat het het zenuwstelsel kalmeert. Het bevordert 's nachts een gezonde slaap en verbetert de slaapkwaliteit
- Heeft een positieve invloed op het geheugen en de concentratie

3. Anti-kanker eigenschappen

Veel studies bevestigen dat Reishi krachtige anti-kanker effecten heeft. Het wordt ook gebruikt als een effectieve aanvullende therapie voor chemotherapie en radiotherapie omdat het niet alleen de bijbehorende bijwerkingen vermindert, zoals verlies van eetlust, vermoeidheid, haaruitval en verzwakte immuniteit, maar ook een betere tumorrespons oplevert wanneer het bij conventionele kankerbehandelingen gebruikt wordt.

Verschillende mechanismen waarmee Reishi kanker bestrijdt en tumorgroei remt zijn:
- Verhoogt de immuunrespons door de activiteit van natuurlijke killercellen en andere immuuncellen te verhogen.
- Verhoogt de productie van interferonen en interleukines, kankerbestrijdende stoffen
- Remt de proliferatie van kankercellen en voorkomt metastase (wanneer kanker zich naar andere delen van het lichaam verspreidt).
- Voorkomt angiogenese, groei van nieuwe bloedvaten die bloed en voedingsstoffen leveren aan snelgroeiende kankercellen.
- Verhoogt de anti-inflammatoire capaciteit voor antioxidanten

4. Verbetert de cardiovasculaire gezondheid

Reishi-paddestoelen verlagen dankzij triterpenen en polysacchariden, verschillende risicofactoren waarvan bekend is dat ze hart- en vaatziekten veroorzaken.

- Verbetert de bloedcirculatie en verlaagt de bloeddruk
- Vermindert ontstekingen, geassocieerd met plaquevorming en verstopte slagaders.
- Vermindert de kleverigheid van bloedplaatjes en voorkomt bloedstolling, wat kan leiden tot een beroerte of een hartaanval
- Vermindert hoge cholesterol- en triglycerideniveaus in het bloed
- Helpt tegen obesitas en de bijbehorende diabetes type 2 (door het voorkomen van vetopslag en het activeren van het AMPK-enzym, de schakelaar die het metabolisme reguleert).

5. Beschermt leverfuncties

De Reishi-paddenstoel werkt als een levertonicum, voornamelijk vanwege de grote hoeveelheden antioxidatieve triterpenen die het bevat. Deze bioactieve stoffen, waarvan bekend is dat ze de immuunfuncties versterken, kanker bestrijden en allergieën voorkomen, voorkomen ook ontstekingen in de levercellen en verbeteren de leverfuncties. Van reishi-paddenstoelen is aangetoond dat ze de lever beschermen tegen schade veroorzaakt door toxines, zware metalen en hepatitis B-virus in diermodellen.

Ingrediënten & Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing


De gekraakte Reishi paddenstoelzaad capsules:

1. Bevatten geen toevoegingen of synthetische ingrediënten
2. De zaden zijn gekraakt met behulp van een zeer innovatieve technologie die niet alleen helpt de absorptiesnelheid te verhogen, maar ook het nutritionele, bio-actieve gehalte in de zaden ondersteunt

Aanbevolen gebruik:
2 of 3 capsules per dag tijdens het eten.Opslag
Bewaar in een koele, droge plaats
Buiten het bereik van kinderen houden

Waarschuwing
Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
Raadpleeg uw arts voordat u dit product inneemt als u een ernstige gezondheidsaandoening heeft of als u medicatie gebruikt
Gebruik het product niet als u een immunosuppressieve therapie gebruikt.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018