Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > MMS                 MMS    Giving you choice
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 MMS1      MMS2      Werking     Basisregels      Ziektes      Dieren

We verkopen geen MMS1 & MMS2. U kunt het wel bij andere winkels bestellen.
Onderstaande informatie is voor de MMS community.

MMS1

Jim Humbles antwoord op diabetes, de ziekte van Lyme, hepatitis A,B en C, malaria, herpes, tuberculose, de meeste kankersoorten en vele andere ernstige ziekten. Het is ook uw dagelijkse bondgenoot tegen infecties, griep, verkoudheid, vergiftiging, brandwonden en huidproblemen.Het kan tevens gebruikt worden om water te zuiveren, een oppervlakte of een wasgoed te ontsmetten en voor vele andere doeleinden.

Wereldwijd zijn er momenteel meer dan 5 miljoen MMS gebruikers.
En dit aantal groeit met de dag !

Clo2

Miracle Mineral Solution, ook bekend als Master Mineral Solution en MMS1, is ontdekt door Jim Humble. Het bestaat uit een oplossing van Natriumchloriet.

Hij ontdekte dat chloordioxide zeer effectief is tegen ziekteverwekkers (pathogenen) zoals virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en andere schadelijke bio-organismen. Dit Chloordioxide ion is de meest krachtige ziektebestrijder die men ooit heeft gekend.

Omdat chloordioxide zeer explosief is kan het niet worden vervoerd, en moet het ter plaatse geproduceerd worden. Indien natriumchloriet met (citroen)zuur gemengd wordt ontstaat er chloordioxide. Men kan dit vervolgens mengen met drinkwater (zonder fluoride) of verse sap waarin geen vitamine C in zit. Dus geen sinaasappelsap. Vitamine C neutraliseert namelijk chloordioxide.

Pathogenen vergiftigen onze lichaam en tasten onze immuunsysteem aan. Na inname blijft MMS ongeveer een uur in het lichaam en vernietigt het pathogenen, door elektronen aan de pathogeen moleculen te onttrekken. MMS is uiterst effectief tegen pathogenen en versterkt daardoor ook razendsnel het menselijke immuunsysteem. Hierdoor kan ons lichaam zeer snel zich van allerlei ziektes zoals tuberculose, influenza, kanker, aids, malaria, Fibromyalgie, diabetes, en de ziekte van Lyme ontdoen.
Bij de vernietiging van pathogenen, worden deze omgezet in niet schadelijke stoffen. Derhalve zijn er ook geen bijwerkingen. Wel kan er voor korte tijd duizeligheid optreden tijdens de verwijdering van de toxines uit het lichaam.

MMS versus medicijnen:
MMS is dus effectief, het heeft geen bijwerkingen en het versterkt uw immuunsysteem.
Medicijnen en antibiotica daarentegen werken niet, hebben vele bijwerkingen en beschadigen ook nog eens uw immuunsysteem.

Missie
Jim Humble wil niet alleen de gezondheid van mensen verbeteren, hij wil ook dat zoveel mogelijk mensen toegang tot MMS krijgen.

CDS
Chlorine Dioxide Solution is chloordioxide gas opgelost in gedestilleerd water. Chloordioxide is het actieve middel in MMS. CDS heeft weinig smaak, geen geur en vereist geen activering. Het is nuttig bij enkele toepassingen die onderin worden genoemd.

CDS is echter een onstabiele explosieve gas. Hierdoor zijn er transport- en houdbaarheidsproblemen. Bij de huidige technologische stand van zaken zou, indien we CDS produceren en het naar u verzenden, u geen kwalitatief hoogwaardig product in uw bezit krijgen. Dat zou ook ten koste van de effectiviteit van CDS gaan. Derhalve produceren en verkopen wij vooralsnog geen CDS.
Wij raden u aan om zelf kwalitatief hoogwaardige CDS te maken. Dan heeft u ook geen houdbaarheids- en kwaliteitsproblemen.

Er zijn 2 methodes om zelf CDS te maken:
1 De officiële methode van Jim Humble
2 De Easy CDS methode van JT

1 Bekijk hier de Jim Humble video om CDS te maken.
U heeft alleen een MMS 1 kit en een paar andere hulpmiddelen nodig. Bekijk de video aandachtig en volg de instructies nauwkeurig op.

2 Zie hier de Easy CDS methode

Let bij het CDS gebruik op de sterkte. 3000 ppm is de gangbare sterkte bij CDS protocollen.

Meer informatie (sterkte, meting sterkte, houdbaarheid etc) over het maken van CDS kunt u op het MMS forum van Jim Humble vinden.

CDH

CDH is een mix van de klassieke MMS en CDS. Het is minder populair, maar vooral gebruikt bij mensen met maagproblemen en vanwege smaak. Hier vindt u meer info over CDH en het maken van CDH. Voor CDH 3000 ppm kunt u ook de CDS/CDH protocollen gebruiken.

 
Wanneer gebruikt u MMS1 en wanneer CDS/CDH?


Jim Humble adviseert het volgende:

Gebruik als regel de klassieke MMS1 met geactiveerde druppels
, vooral bij levensbedreigende ziektes. MMS druppels genezen sneller en completer. Wanneer MMS1 elke uur vers wordt gemaakt en meteen wordt ingenomen is het beter dan CDS of CDH.

Jim Humble adviseert CDS/CDH vooral te gebruiken voor onderstaande situaties:
- Oog, oor en neus Protocollen
- Bad en douche Protocollen
- Huid & mond Protocollen
- Enema Protocol
- Protocol 3000
- Eventuele andere protocollen waarbij CDS/CDH niet in de maag komt.
- Indien iemand wat tijd nodig heeft om te wennen aan MMS of aan de MMS smaak.

U kunt echter ook in andere gevallen CDS/CDH gebruiken, vooral als het goede resultaten bij u geeft.

Aanvullende informatie

U kunt op onze site, de site van Jim Humble , het MMS Forum en andere sites uitgebreide informatie vinden over MMS en de verschillende manieren (protocollen) om het te gebruiken.
Vooral de Basisregels en de 29 MMS Tips van Jim Humble zijn heel belangrijk.

Lees de vele gebruikerservaringen op Jim Humble's site en oordeel zelf.

U kunt MMS vaak ook in combinatie met MMS2 & DMSO gebruiken.

Hoe meer mensen gezond leven, des te makkelijker het ook voor u zal zijn om gezond te blijven. Neem dus deel aan de forums en informeer ook uw vrienden en kennissen.

Bezoek ook eens Gezond en Wel voor gezondheidsnieuws, Jim Humble nieuwsbrieven en andere actualiteiten.

Help u zelf en anderen !

MMS2

Ook MMS2 is een uitvinding van Jim Humble. Het is een capsule die Calcium hypochloriet bevat.

Hij constateerde dat hypochlorigzuur (HOCl) een zuur is dat het menselijke immuunsysteem gebruikt om pathogenen en andere schadelijke stoffen in het lichaam te vernietigen. Dit zuur helpt oude cellen te vervangen. Maar als een ziekte het lichaam binnendringt is er een tekort aan dit zuur.

MMS2 Capsule size 

Capsule formaten

Indien Calcium hypochloriet gemengd wordt met water verandert het in hypochlorigzuur. Als men een MMS2 capsule met water mengt en het opdrinkt, krijgt het lichaam een hypochlorigzuur boost. Hiermee is het lichaam in staat de schadelijke stoffen te vernietigen. Bovendien kunnen de schadelijke stoffen geen weerstandsmechanismes tegen MMS2 ontwikkelen. MMS2 in combinatie met MMS1 is uiterst effectief tegen HIV.

Verschil met MMS1
MMS1 en MMS2 hebben een andere werking. Ze vullen elkaar aan. U kunt het naast het elkaar gebruiken.
Bij MMS1, vernietigt chloordioxide pathogenen en andere schadelijke stoffen
Bij MMS2 geeft hypochlorigzuur, de schadelijke stoffen geen kans zich verder te ontwikkelen en te vermeerderen.

Aanvullende informatie
U kunt op onze site,  het MMS Forum en andere sites uitgebreide informatie vinden over MMS en de verschillende manieren (protocollen) om het te gebruiken.
Vooral de Basisregels en de 29 MMS Tips zijn heel belangrijk. 

Lees de vele gebruikerservaringen en oordeel zelf.

Bezoek ook eens Gezond en Wel voor gezondheidsnieuws, MMS nieuwsbrieven en andere actualiteiten.

Help u zelf en anderen !

Werking

Bij het gebruik van MMS wordt er chloordioxide geproduceerd en naar de rode bloedcellen gedistribueerd. Chloordioxide is de meest effectieve en intelligente doder van pathogene organismen.

Chloordioxide en chloor zijn verschillende stoffen. Chloor (Cl) is een chemisch element. In een geïoniseerde vorm, maakt het deel uit van gewoon zout (natriumchloride) en andere bestanddelen en vormt een noodzakelijk onderdeel in de meeste levensvormen, inclusief die van de mens.
Het is een krachtige oxidant, het vormt de grootste, geïoniseerde oplossing in zeewater en vormt heel gemakkelijk verbindingen met bijna ieder ander element, inclusief natrium om zoutkristallen te vormen en met magnesium, voor de vorming van magnesium chloride. Chloordioxide is een chemische verbinding, bestaande uit één chloor ion en twéé zuurstof ionen.

Werking Chloordioxide
  MMS genezing

Oxidanten zijn chemische verbindingen die, via een chemische reactie, gemakkelijk elektronen kunnen opnemen van elektronen donoren. Ten opzichte van chloordioxide, zijn alle pathogene organismen elektronen donoren ! Dit is een cruciale feit.

Chloordioxide wordt ter plekke geproduceerd omdat het zeer explosief is en niet vervoerd kan worden. Het explosieve karakter van chloordioxide vormt echter de sleutel tot zijn effectiviteit als vernietiger van pathogenen !
Chloordioxide wordt ook in ziekenhuizen en drinkwatervoorzieningen gebruikt voor ontsmetting .
In tegenstelling tot chloor is chloordioxide niet kankerverwekkend. Chloordioxide is officieel goedgekeurd door het Instituut voor Milieu Bescherming, voor het veilig en effectief vernietigen van pathogene organismen en besmettelijke ziektes als Anthrax. U begrijpt nu wel, dat chloordioxide effectief is.

Bij sommige toepassingen wordt er een voor de mens zeer schadelijke hoge concentratie chloordioxide gebruikt, variërend tussen de 500 en 6000 Parts Per Million (deeltjes per miljoen).
Tijdens het MMS protocol wordt er circa 1 ppm geproduceerd. Het MMS gebruik voor het verwijderen van pathogene organismen is dus volkomen veilig .

MMS is Natriumchloriet, NaClO2. Als er citroenzuur, een activator, aan MMS wordt toegevoegd ontstaat er chloordioxide
Dit zwakke (citroen)zuur functioneert als een ontstekingsmechanisme, door de PH waarde (zuurgraad) van chloordioxide te verlagen, zonder deze tot ontploffing te brengen. De natuurlijke PH waarde van natriumchloriet is 13. De toevoeging van azijn, citroensap of citroenzuur vormt ongeveer 3 mg onstabiele, doch onschuldige chloordioxide.
De explosieve kracht van chloordioxide voorkomt, dat de schadelijke organismen een weerstand kunnen opbouwen. De schadelijke organismen worden direct vernietigd, wanneer ze in contact komen met chloordioxide. Dit terwijl gezonde cellen en goedaardige bacteriën ongemoeid worden gelaten. Normale hoeveelheden zuurstof als oxidant in de bloedbaan zijn niet in staat om alle pathogenen te vernietigen, maar door de aanwezigheid van chloordioxide wordt het een volkomen ander verhaal.  Zelfs één enkel Chloordioxide-atoom „explodeert“, wanneer het met een geschikt object samenkomt, bijvoorbeeld met een ziektekiem in het lichaam of iets anders, dat een hogere zuurgraad dan het menselijke lichaam heeft. Een explosie is niets anders dan een chemische reactie, waarbij energie vrijkomt.

Wanneer een Chloordioxide-ion op een ziektekiem stoot, neemt het vijf elektronen op, wat onmiddellijk tot een oxidatie, dus een explosie, leidt. Het schadelijke organisme, dat als een onvrijwillige elektronen donor fungeert, wordt door de elektronen overdracht aan chloordioxide, alsmede door de vrijkomende energie, direct onschadelijk gemaakt. De voormalige pathogeen verandert door het oxidatieproces van de chloorion, in een onschuldig zout.

Het is dus de Chloordioxide-ion (de combinatie uit chloor en zuurstof), dat zo nuttig en honderd keer effectiever is dan zuurstof alleen. Chloordioxide levert elektronen, maar geen zuurstof. In principe is het Chloordioxide en niet de zuurstof het oxidatiemiddel.  

 

Chloordioxide is door de”American Society of Analytical Chemists”(Amerikaanse Organisatie van Analytische Chemici) uitgeroepen tot de meest krachtige pathogenen bestrijder. Door het gehele lichaam, overal waar chloordioxide ionen via de rode bloedcellen worden getransporteerd en in aanraking komen met pathogenen, verliezen zij hun elektronen en houden op te bestaan. De met chloordioxide gewapende cellen ontploffen alleen bij aanraking met pathogenen, schadelijke bacteriën, virussen, giftige stoffen, zware metalen en parasieten.

Al deze schadelijke stoffen bezitten PH waarden, die buiten het lichamelijk spectrum van de normale gezondheid vallen. Al deze pathogenen zullen tevens een positieve ionische lading bezitten. Cellen gewapend met chloordioxide, zullen géén goedaardige bacteriën of gezonde cellen oxideren, aangezien zij een PH waarde bezitten van 7 of meer ( 7.5 ideale waarde) en een negatieve ionenlading hebben. Chloordioxide ionen oxideren (verdampen) alle zieke cellen, alles met een zurig karakter en met een positieve ionenlading.

Indien de chloordioxide ionen niet in aanraking komen met pathogenen of andere toxinen, zullen deze tot keukenzout vervallen en in een aantal gevallen hypochloor zuur, dat óók door het lichaam kan worden gebruikt.

 

Basisregels

Basisregel 1:
Regelmatige kleine doses zijn effectiever dan grote ochtend en avond doses. Het is meer dan 1000 keer aangetoond dat regelmatig toegediende kleine doses, tot een doses per uur, effectiever zijn dan grote doses een of twee keer daags.

We weten nu dat de chloordioxide die chemische gegenereerd wordt door MMS niet langer dan hooguit één of twee uur in het lichaam blijft. De grootte van de dosis lijkt niet veel verschil maken voor de duur die MMS actief blijft in het lichaam. Of het nou een kleine dosis is of het een grote dosis is, MMS wordt binnen een uur of 2 getransformeerd tot gewoon keukenzout.

Houd, bij het lezen van de verschillende methoden voor MMS gebruik, er rekening mee dat het veel effectiever is om elk uur, of elke twee uur MMS te nemen en met kleinere doses die gelijk is of groter is dan één grote dosis.

MMS Basics 

Als u gewend bent om, zoals in het verleden gesuggereerd werd, alleen in de ochtend en avond grotere doses MMS te nemen, zal MMS nog steeds het lichaam zuiveren van microben en ziektekiemen. Maar nieuw onderzoek toont duidelijk aan dat een kleinere-maar-continue circulatie van ClO2, de hergroepering en de reproductie van pathogenen voorkomt, vooral in situaties waarin u een specifieke gezondheidsprobleem bestrijdt - of het nou verkoudheid, herpes of hepatitis is.

Nadat u bent gereinigd van toxines is de onderhoudsdosering nog steeds hetzelfde als altijd, 6 druppels MMS per dag, samen met de citroenzuur of andere zuren die nodig zijn voor de activering. Dat is voor volwassenen, maar voor ouderen (60+) en jongere mensen is het 6 druppels twee maal per week.


Basisregel 2:
Verminder zonodig het aantal druppels, indien diarree of misselijkheid optreedt, maar stop niet met MMS.

Misselijkheid en diarree zijn beide een goede indicator dat MMS werkt. Diarree voor de duur van een uur of twee is heel goed, maar om het meerdere dagen te hebben kan meer kwaad dan goed veroorzaken.

Verlaag dus altijd het aantal druppels wanneer deze tijdelijke barrières ontstaan - ze zijn in de meeste gevallen tijdelijk.

 

Basisregel 3:
Neem nooit meer dan 3 druppels per uur, tenzij er een levensbedreigende situatie is.
Bij levensbedreigende situaties protocol 2000 gebruiken.


Basisregel 4:
Vermijd alle vormen van vitamine C gedurende twee uur voor en na het gebruik van MMS.


Dit is een "tijdelijke" vereiste, gedurende de belangrijke weken waarin u het het aantal druppels verhoogt totdat u als "gezuiverd" kunt worden beschouwd. Als u vitamine C capsules gebruikt, gemarkeerd als "12 uur" type, dan moet u het gebruik staken en alleen capsules of tabletten zonder een tijdsduur gebruiken (dus geen slow release tabletten) en ze alleen 's nachts na MMS uren innemen.

 

Update MMS Winkel:
Eerder werd er onderscheid gemaakt tussen natuurlijke en niet natuurlijke Vitamine C. Vitamine C supplementen en aan voedsel en drankjes toegevoegde Vitamine C werd afgeraden. Natuurlijke Vitamine C werd niet afgeraden. Ervaringen hebben echter aangetoond dat ook natuurlijk voorkomende Vitamine C in groente & fruit, ook al is het in mindere mate, het effect van MMS neutraliseert.
Dus 2 uur voor en na MMS inname geen Vitamine C.
Jim Humble raadt dan ook vers geperste sinaasappelsap af (2 uur voor en na MMS inname).
Zie voor meer info: http://www.g2cforum.org/index.php/list/general-discussion/27115-mixing-mms-with-fruit-juices#37240

Ook koffie, thee, alcohol, chocolade, melk en anti oxidanten neutraliseren of verzwakken MMS. Dus vermijden. U kunt dus beter 1 of 2 uur na het ontbijt met de MMS dagdosering beginnen. Denk ook eventueel aan de lunch.

Basisregel 5:
Volg een voedingsprogramma dat geschikt is om uw immuunsysteem te handhaven.
MMS ontdoet uw lichaam met grote efficiëntie van ongewenste ziekteverwekkers en parasieten, maar het biedt geen mineralen of vitaminen met een voedingswaarde. Blijf vriendelijke micro-organismen (acidophilus, en andere flora) gebruiken. MMS zelf doodt geen darmvriendelijk micro-organismen, maar krachtige diarree kan soms hun aantal verminderen. Blijf ook mineralen gebruiken - vooral calcium en magnesium.

Voeding is van cruciaal belang voor het immuunsysteem. Dagelijks zon op uw huid, handhaaft uw vitamine D niveau. Als u zelden de zon ziet, moet u vitamine D supplementen gebruiken (essentieel voor het onderhoud van het immuunsysteem). Hoewel MMS de meest krachtige kiemdodende agent ter wereld is, kan alleen het immuunsysteem voor genezing en het onderhoud van de gezondheid zorgen. Lees de boeken over dit onderwerp.

De vijf hierboven genoemde basisregels van Jim Humble zijn fundamenteel voor de verschillende methoden en protocollen. Lees deze methoden en protocollen grondig door.

Zeer belangrijk: Lees hier de cruciale tips van Jim Humble om de effectiviteit van MMS te verbeteren.

U kunt voor het maken of bewaren van MMS, het beste een glazen fles of een HDPE fles, met plastic dop gebruiken.

 

Misselijkheid
Het gevoel van misselijkheid, waar u mogelijk last van kunt hebben, ontstaat omdat chloordioxide eerst pathogenen en dergelijke. in het lichaam vrijmaakt en vervolgens vernietigt. Pathogenen nestelen zich langzamerhand in onze lichaam en verslechteren geleidelijk onze gezondheid.
Omdat chloordioxide de ziekteverwekkers plotseling vernietigt, veroorzaakt het daarbij mogelijkerwijs een gevoel van misselijkheid. Men zal zich bijvoorbeeld meestal ziek of misselijk voelen in gevallen van bijv. hepatitis, omdat de lever dan genoodzaakt wordt om opgeslagen toxinen af te stoten, die vervolgens door een leger van rode bloedcellen, gewapend met chloordioxide, worden vernietigd. In feite een volkomen ongelijke strijd.

Maar het hoeft natuurlijk niet zo iets ernstigs te zijn als hepatitis. Jarenlange vergiftiging door amalgaamvullingen kan een substantiële bedreiging vormen voor het immuunsysteem, het verlies betekenen van levensenergie en zelf geheugenverlies veroorzaken. Chloordioxide inname kan korte, hevige ontgiftigings- of detoxreacties teweegbrengen, doch héél kort vergeleken met de gestage, jarenlange amalgaamvergiftiging van het lichaam. Dus indien er misselijkheidsgevoelens optreden, weet dat een betere gezondheid en meer vitaliteit op u wachten, nà deze aanvankelijke reactie !

Nogmaals, wanneer er géén chemische reacties plaatsvinden door het gebruik van chloordioxide, dan zal deze uitéénvallen in niet -giftige bestanddelen. Er blijven géén giftige restanten achter, in tegenstelling tot de meeste medische toepassingen. Medische behandelingen laten heden géén ruimte voor het verwijderen van toxinen, veroorzaakt door medisch-chemische preparaten. U wordt aan uw lot overgelaten op vreemd terrein en in een ziekelijke situatie, zonder een geleidegids voor een terugkeer tot normale gezondheid.

Bij juist gebruik is MMS niet gevaarlijk. Volg de aanwijzingen/protocollen op deze site of de Jim Humble site.

 

Ziektes

MMS bestrijdt astma, acne, bronchitus, huidziektes, infecties, kanker, hiv, malaria, griep, longziektes, diabetes, cholesterol, arthritis, schimmels, candida, adhd, alzheimer en vele andere ziektes.

MMS geneest ziektes 

Het percentage kanker en hiv patiënten dat volledig geneest na een MMS protocol van 3-5 weken, ligt tussen de 98% en 100%. MMS geneest dus bijna altijd.

Hieronder zijn er een aantal ziektes met de daarbij geadviseerde protocollen:

- Acne: Protocol 1000, protocol 3000 toepassen op betrokken gebied,een keer per dag, spray-oplossing (10 druppels per 30ml)
- Adhd: Protocol 1000
- Aids/hiv: Protocollen 2000 en 3000
- Alzheimer:  Protocol 1000 en vervolgens 2000 als er binnen 2 weken geen vooruitgang is
- Artritis:  Protocollen 1000 en 3000
- Astma:  Protocol 1000
- Bronchitis:  Protocol 1000 en protocol 3000 slechts een keer per dag-borst
- Candida:  Protocol 1000+
- Cholesterol:  Protocol 1000
- Diabetes:  Protocol 1000, indien geen resultaten binnen twee weken, dan 2000 voor zo lang als het nodig is
- Ebola:  Claras 6 and 6, Protocol 1000
- Herpes:  Protocol 1000+
- Hepatitis:  Protocol 1000
- Huidziektes:  Protocol 1000 of Spray methode (20 druppels MMS1 en 20 druppels 50%activator in een 60 ml (2 ounce) spray fles, vul het met schoon water en sproei het op de huid.)
- Kanker:  Protocollen 2000 en 3000
- Longziektes:  Protocol 1000
- Longkanker:  Protocollen 2000 en 3000
- Lyme:  Protocollen 2000 en 3000
- Malaria:  Volwassenen: 15 druppels MMS1 + 15 druppels 50% activator in halve glas water en drinken,wacht 1-4 uur dan weer 15 druppels MMS1 + activator
- Schimmels:  Protocol 1000. NB Er is echter 1 zeldzame schimmel die immuum is. Als u binnen een week niet bent genezen, gebruik dan Aztec klei.
- Tuberculose:  Protocol 1000

De lijst geeft de protocollen die u in ieder geval kunt gebruiken. Ook andere protocollen zijn mogelijk

Bekijk hier de complete lijst van ziektes met de daarbij behorende protocollen. Om het protocol voor uw ziekte te vinden vertaalt u eerst uw ziekte naar het Engels en zoekt dan met het Engelse woord. Op de homepage van Jim Humble zijn er overigens speciale protocollen voor specifieke ziektes/gevallen.

Sommige protocollen kunnen bij onjuist gebruik risico's met zich meebrengen. Lees dus de instructies grondig door. Volg een protocol alleen als u de instructies begrijpt. Handel naar eigen gezond verstand. Luister naar uw lichaam.

 

MMS voor dieren

Uw kunt MMS ook bij honden, katten, paarden, duiven, koeien en andere dieren gebruiken om ze van allerlei ziektes te genezen, vooral tijdens natte en koude herfst- en winterdagen. Dieren reageren min of meer hetzelfde op MMS als mensen. De basisregels gelden ook voor dieren.

Er zijn 2 plannen/situaties voor het toedienen van MMS.
Plan A : Voor normale ziektes

2x per dag, in de ochtend en de avond MMS of MMS2 toedienen. Indien u MMS1 gebruikt. Voor elke 11,4 kg lichaamsgewicht, 1 druppel MMS1 met 50% activator mengen, water toevoegen en toedienen.

Dieren 

Dus als het dier 90 kilo weegt, 8 druppels geactiveerde MMS toedienen. Binnen 2 of 3 dagen zal het dier in de meeste gevallen genezen. Zo niet, volg dan plan B.

Indien u MMS2 gebruikt , dien dan 1 stuk size zero capsule voor 70 kg lichaamsgewicht. Dat zijn ongeveer 1,4 size 1 capsules, die we op onze site verkopen. Geef dezelfde dosering 2 uur later weer. Herhaal dit de volgende morgen en avond. Ga hiermee een dag of twee door. Dit zou in de meeste gevallen het dier moeten helen. Als dit niet het geval is, ga dan naar plan B voor ernstige ziektes.

Plan B: Levensbedreigende ziektes

Ernstige ziektes, veroorzaakt door virussen vereisen een continue gebruik van MMS. In principe een dosis MMS1 (1 druppel MMS voor elke 11,4 kg) elke uur en een dosis MMS2 elke 2 uur, gedurende een periode van minimaal 8 uren. Maar een periode van 10 of 12 uren is zelfs beter. Verkoudheid en griep worden gewoonlijk door virussen veroorzaakt. U zult dus uw dier voor een dag of twee, of zelfs langer intensief moeten behandelen.

Als het dier kanker of een andere ernstige ziekte heeft, geef dan ook MMS2 (ongeveer 1 capsule of ietsjes meer, per 100kg), naast de MMS1 die u per uur toedient. Daarna het dier veel water laten drinken. Als het dier zieker wordt, het aantal druppels verminderen. Ga door met de de behandeling totdat het dier beter wordt.

Voor meer info & tips: MMS voor dieren en de Jim Humble nieuwsbrief (Engels)


 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018