Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Liposomale CoQ-10 Liposomale CoQ10    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liposomale CoQ-10

Liposomal CoQ10

Bestel CoQ10  ±€ 42

180 ml - HDPE fles, zonder BPA

Voor 30 dagen gebruik


Klik voor een uitvergroting  

Verbetert de energieproductie. Ondersteunt gezonde veroudering

Productomschrijving
1. Verbetert de mitochondriale functies en energieproductie binnen cellen
2. Ondersteunt cardiovasculaire functies
3. Beschermt cellen tegen vrije radicalen
4. Verlicht spierzwakte en algemene vermoeidheid
5. Behulpzaam bij migraine
6. Bevat geen soja, gluten of GMO-ingrediënten

Verschil met het andere Liposomale CoQ10

Deze Liposomale CoQ10 is 180 ml en bevat geen alcohol.


CoQ10: De bougie van het leven

CoQ10 is een natuurlijk co-enzym dat door het lichaam geproduceerd wordt en aanwezig is in elke cel. Het co-enzym is echter in de hoogste concentraties aanwezig in weefsel, dat hoge hoeveelheden energie nodig heeft om te functioneren, zoals het hart, de lever, de pancreas en het immuunsysteem. CoQ10 kan gemakkelijk de bougie van het leven worden genoemd vanwege zijn rol in de schone en efficiënte productie van energie, waardoor cellen beter functioneren en op een gezonde manier ouder worden.

CoQ10 helpt bij de productie van energie: De cellen in ons lichaam hebben doorlopend enorme hoeveelheden energie nodig om levensonderhoudende biochemische reacties te verrichten, die nodig zijn voor processen zoals cellulaire voortplanting, reparatie, onderhoud en verwijdering van giftig afval. In de cellen verbranden kleine organellen, de mitochondria genoemd, brandstoffen (vetten, koolhydraten en eiwitten) om deze energie (ATP) in een complexe reeks chemische reacties te produceren, waarbij CoQ10 een vitale rol speelt.

CoQ10 is een krachtig anti-oxidant: dit is een ander mechanisme waarmee CoQ10 de cellulaire gezondheid ondersteunt. Het werkt als een antioxidant - het ondersteunt het immuunsysteem tegen de overweldigende productie van vrije radicalen. Deze zeer vluchtige moleculen verzwakken en vernietigen cellulaire structuren zoals eiwitten, lipiden, mitochondriën en DNA. Ze veroorzaken in het hele lichaam ontstekingen, versnelde cellulaire veroudering, mitochondriale dysfunctie en een groot aantal aanverwante gezondheidsproblemen.

Bovendien helpt CoQ10 andere antioxidanten, zoals Vitamins C en E, te regenereren, waardoor het lichaam zich verder kan versterken om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.

Gezondheidsvoordelen CoQ10

Als een vitaal onderdeel van reacties die energie in de cellen produceren en als een antioxidant, verbetert CoQ10 cellulaire functies en ondersteunt het gezond verouderen. Belangrijker nog, CoQ10 supplementatie verhoogt mitochondriale efficiëntie, die wordt weerspiegelt in verbeterde energieniveaus en een betere kwaliteit van het leven. Verminderde mitochondriale functies met slechte energieproductie spelen een integrale rol bij het ontstaan ​​en de voortgang van veel gezondheidsproblemen zoals hartziekten, onvruchtbaarheid, diabetes en zelfs neuro-degeneratieve ziekten zoals Alzheimer.

Studies tonen aan dat CoQ10 een extreem belangrijke voedingswaarde kan zijn om mitochondriale functies te stimuleren en ontstekingen te verminderen. Dit is dus nuttig bij het beheren van een reeks gezondheidsproblemen, zoals spierdystrofie, congestief hartfalen, aritmie, angina, gingivitis, migraine, hoge bloeddruk en onvruchtbaarheid.

Liposomale CoQ-10

Ingrediënten & Gebruiksaanwijzing


CoQ10 en cardiovasculaire functies: CoQ10 wordt beschouwd als een uitermate hartgezonde voedingsstof, in het bijzonder vanwege de cruciale rol bij de adequate energievoorziening aan hartspiercellen. Nogmaals, als een antioxidant, remt CoQ10 ook oxidatie van LDL-cholesterol, en voorkomt ontstekingen en resulterende plaqueafzettingen binnen de slagaders.

Onderzoek suggereert dat CoQ10 supplementen buitengewoon effectief kunnen zijn bij het:
• Congestief hartfalen
• Omkeren van mitochondriale dysfunctie en verbetering van de hartspierfuncties
• Verminderen van letsel aan de hartspier tijdens een hartaanval
• Verbeteren van endotheliale functies en het reguleren van de bloeddruk
• Verbeteren van de angina symptomen en oefencapaciteit

Wat veroorzaakt een CoQ10 tekort?
• Veroudering (de natuurlijke productie van CoQ10 daalt als we ouder worden)
• Gebrek aan B-vitamines en spoormineralen (vereist voor CoQ10 synthese)
• Blootstelling aan milieu-toxines die oxidatieve schade veroorzaken
• Chronische infecties

Wist u dat statines ook de CoQ10 productie in het lichaam blokkeren?

Mensen die statines (medicijnen die vaak worden voorgeschreven om cholesterol te verlagen) gebruiken, verhogen het risico op een CoQ10 tekort. Om te kunnen functioneren, targeten en blokkeren statines, een specifiek enzym dat betrokken is bij de productie van cholesterol. Deze enzymatische pathway is echter ook verantwoordelijk voor de CoQ10 synthese in het lichaam. Dit is de reden waarom mensen die statins gebruiken vaak klagen over pijnlijke spieren of spierzwakte. Vermindering van CoQ10 veroorzaakt ook verminderde hartspierfuncties. Het is simpel: het nemen van CoQ10 supplementen is een must als u statines gebruikt. Beter is het om helemaal geen statines te gebruiken.

CoQ10 met liposomale technologie

Onze CoQ10 maakt gebruik van een baanbrekende liposomale technologie, waarbij piepkleine liposomen, de voedingsstoffen (CoQ10 moleculen) rechtstreeks aan de cellen en weefsels afleveren. Liposomen zijn kleine bolvormige vesicles, bestaande uit een dubbele laag fosfolipiden, het type vet dat ook aanwezig is in celmembranen.

Liposomale verpakte CoQ10 heeft een betere bio-beschikbaarheid, aangezien deze techniek het nutriënt beschermt tegen afbraak in de maagsap. Het zorgt er ook voor dat voedingsstoffen de barrière van het celmembraan zonder enige weerstand kunnen passeren. omdat liposomen dezelfde chemische structuren hebben als die van celmembranen. Dit zorgt voor een directe en gemakkelijke absorptie van CoQ10, waardoor aanzienlijk hogere niveaus van CoQ10 de bloedbaan en de cellen bereiken, zonder het risico van gastro-intestinale klachten. Niet-liposomale CoQ10, daarentegen, wordt door de cellen minder geabsorbeerd en gebruikt.

Liposomes?

Waarom kiezen voor Liposomal CoQ10?
• Gebruikt fosfatidylcholine afkomstig van zonnebloemolie, non GMO
• Gebruikt alleen natuurlijke aroma's (zoals fruit- en bessenextracten)
• Bevat geen MSG of een andere synthetische chemische stoffen.
• Bevat geen soja of gluten

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 6 milliliter of zoals voorgeschreven door uw arts. Koel bewaren na opening. Binnen 45 dagen na opening gebruiken.Schudden voor gebruik.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018