Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Liposomale Vitamine C Liposomale Vitamine C met Glutathion    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lipo Vit C

Liposomal Vitamin C with Glutathione

Bestel Vitamine C  ±€ 35

150 ml - HDPE fles, zonder BPA

Voor 30 dagen gebruik


Klik voor een uitvergroting  

Liposomal Vitamin C: Medische Resultaten in een orale vorm

We weten hoe waardevol Vitamine C voor u en uw gezondheid is. Vitamine C helpt bij vele gezondheidsproblemen, variërend van een gewone verkoudheid tot kanker. De enige belemmering bij het profiteren van de voordelen van deze essentiële anti-oxidant is het onvermogen van uw lichaam om het efficiënt en effectief te gebruik. Met een absorptie ratio van iets minder dan 20%, passeert het grootste deel van deze waardevolle essentiële nutriënt uw lichaam zonder dat u de voordelen aan uw gezondheid kunt zien of voelen.

Vergeet niet, er zijn in vet oplosbare en in water oplosbare vitamines. Vitamine C valt in de categorie in water oplosbare vitamines, en omdat celmembranen ​​uit vet bestaan, is absorptie lastig. Wij beschouwen de absorptie of beter gezegd, het ontbreken van absorptie van vitamine C als een probleem. Dit is waarom we voor onze vitamine C een liposomale leveringssysteem hebben ontworpen dat gebruik maakt van onze fosfatidylcholine-linolzuur complex. Dit complex bestaat onder andere uit gezuiverde zonnebloemolie, vrij van genetisch gemodificeerde organismen, en wiens enige taak het is om onze vitamine C rechtstreeks naar uw cellen te vervoeren!

Liposomes?

Onze Liposomale Vitamine C met Glutathion heeft een absorptie ratio/biobeschikbaarheid van maar liefst 98%-99% (dichtbij een intraveneuze toediening). Bovendien, het komt niet alleen in bloedsomloop, het gaat ook intra-cellulair waardoor het 8 tot 10 keer effectiever is dan een intraveneuze toediening.

Door Vitamine C op deze manier te verpakken wordt het snel geleverd, terwijl de rommelige complicaties die vaak gepaard gaan met hogere doses vitamine C, vermeden worden. U zult derhalve geen geïrriteerde darm of diarree krijgen. Meer informatie over de biobeschikbaarheid vindt u hier.

Liposomale versus normale vitamine C

- Dankzij het liposomale leveringssysteem gaat er heel weinig Vitamine C verloren.
- Liposomale Vitamine C is krachtiger en effectiever. Zes gram Liposomale C heeft hetzelfde effect als 50 tot 100 gram normale Vitamine C.
Dus krachtiger en goedkoper !!
- U heeft bij hoge doses ook geen last van bijwerkingen zoals dat bij normale vitamine C wel het geval is.

Vergelijking Liposomale Vitamine C met Glutathion


Glutathion

Het succes van ons product is mede te danken aan de fosfolipiden inkapseling (verhoogde biobeschikbaarheid). Naast onze fosfatidylcholine-linolzuur complex verpakken we Vitamine C met glutathion, één van de vitale antioxidanten van het lichaam.

Glutathion heeft een absorptie ratio van 3%. Maar dankzij onze speciale inkapselingstechniek hebben we de absorptie ratio verhoogd tot maar liefst 98%.

De combinatie van deze twee krachtige antioxidanten vormt een symbiotische relatie. Glutathion helpt tevens vitamine C voor hergebruik (in uw lichaam) te recyclen. Vitamine C is eigenlijk een van de voorlopers van glutathion! Uitgebreide informatie over Glutathion in het Engels vindt u hier.


Vitamine C en glutathion werken synergetisch samen om:

-Het immuunsysteem te verbeteren
-Ontstekingen te verminderen
-Bescherming te bieden voor cellen

Onze inspiratie voor Liposomal Vitamin C komt van de "Vader van vitamine C," Dr Linus Pauling. Dr Pauling, tweevoudig Nobelprijswinnaar, ontdekte tijdens zijn onderzoek waarom we niet langer in staat zijn om onze eigen vitamine C te produceren. Het dieet van onze voorouders was gebaseerd op plantaardig voedsel, en omdat deze voedingsmiddelen veel vitamine C bevatten, was het niet meer nodig om ons eigen vitamine C te maken. Helaas, de snelle maatschappij van vandaag richt zich op bewerkte voedingsmiddelen waarin vitamine C grotendeels ontbreekt. Dit heeft ertoe geleid dat consumenten lijden aan een tekort aan vitamine C.

Tekorten aan voedingsstoffen staan an de basis van de meeste ziekten en een tekort aan vitamine C leidt hoogstwaarschijnlijk tot ontstekingen, een verslechterde immuunsysteem en chronische ziektes in de vorm van kanker en hart-en vaatziekten.

Bovendien is uit talrijke wetenschappelijke studies gebleken dat ons lichaam bij ernstige ziekten en infecties veel meer Vitamine C nodig heeft dan tot nu toe werd aangenomen.

Kanker

We hebben,samen met glutathion en andere antioxidanten, hoge niveaus van vitamine C nodig indien we vrije radicalen tegenkomen om vervolgens deze onstabiele en zeer reactieve moleculen in het lichaam te doden. Te veel van deze vrije radicalen leidt tot oxidatieve stress, een proces waarbij uw celmembranen, DNA en eiwitten worden beschadigd.

Ziektes (waaronder kanker), beginnen met de beschadigde cellen.

Wat veroorzaakt vrije radicalen?

Vrije radicalen worden gewoonweg geproduceerd door het leven. Het goede nieuws is dat ze in toom kunnen worden gehouden. Het slechte nieuws? Wanneer u een slechte levensstijl heeft met roken, het drinken van alcohol en het eten van een inflammatoire dieet, zullen vrije radicalen toenemen en ongebreideld in uw lichaam razen, en het risico op kanker verhogen.

U bent waarschijnlijk op de hoogte van de gevolgen die grote doses vitamine C op kanker kunnen hebben. Veel artsen hebben succesvol kankerpatiënten behandeld door het toedienen van deze doses via een intraveneuze buis. Onze liposomal Vitamin C kan vergelijkbare hoeveelheden afleveren via een orale toediening, net zo veilig en net zo effectief.

Nieuwe studies tonen nu aan dat Vitamine C, onder de juiste omstandigheden, zelfs de groei van tumoren kan stoppen.

Liposomal Vitamin C with Glutathione


Hartziekten

Collageen, een eiwit in het lichaam dat de vorm en sterkte van bindweefsel, de bloedvaten en de huid ondersteunt, wordt door vitamine C geproduceerd.

Wat gebeurt er als er een tekort aan Vitamine C is?

Wetenschappelijke studies bewijzen dat verlaagde niveaus van vitamine C in het lichaam gepaard gaan met verhoogde niveaus van een bepaald type cholesterol. Dit cholesterol, lipoproteïne-a, is verantwoordelijk voor een verhoogd risico op cardiovasculaire ziekten en hartaanvallen.

Wanneer Vitamine C afwezig is, zal lipoproteïne-a de vitamine's taak van de versterking van de vaatwanden overnemen, maar niet zonder een prijs. Lipoproteïne-a is een hoofdcomponent van plaque en dit verduidelijkt haar rol bij hartziekten. Vitamine C vergt niet zo'n een dergelijke prijs of compromis.

Sluit geen compromissen. Ons product biedt u gezondheidsvoordelen en -verbeteringen die u zult zien en voelen. Met dagelijkse doseringen gelijk aan 5 ml (ongeveer een theelepel), kunt u een fles Liposomal Vitamin C voor één maand gebruiken. Na opening gekoeld bewaren en binnen 35 dagen gebruiken.
Schudden voor gebruik.

Het Liposomale leveringssysteem en Glutathion maken dit product uniek. Effectiever, meer gezondheidsvoordelen en ook nog eens goedkoper !

Hieronder de ingrediënten:

Vitamin C (as sodium ascorbate, ascorbic acid)
Sodium (as sodium ascorbate)
Glutathione
Other ingredients: Water, Phosphatidylcholine-linoleic acid complex from purified non-GMO sun­flower oil, glycerine, natural ­flavours, potassium sorbate
No soy ingredients.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018