Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Liposomale Vitamine C Liposomale Vitamine C    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lipo Vit C

Liposomal Vitamin C

Bestel Liposomale Vitamine C  ±€ 19

150 ml + maatbeker
Voor 30 dagen gebruik

Bestel Lipo Vitamine C + Glutathion ±€ 29


Klik voor een uitvergroting  

Inhoud: (per 5 ml) 1,000 mg Vitamin C

Aanbevolen gebruik: 1 x 5 ml rechtstreeks in de mond of glas water of sap, tenzij anders geadviseerd door een arts of therapeut. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten: Vitamin C (as Ascorbic acid and Sodium / Potassium ascorbate); lecithin (Non-GMO SOY) - emulsifier; glycerol - humectant; ethanol/alcohol <2.8%; natural vitamin E (as d-alpha tocopherol) - antioxidant; potassium sorbate - preservative; purified water.

Aanbevolen dosering: 5 ml

Porties per fles: 30

Bewaren: Koel en droog bewaren. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 2 maanden opmaken.

Liposomes?

 

Liposomale Vitamine C

• 150 ml vitamine C
• Liposomale vitamine C voor betere absorptie en biologische beschikbaarheid
• Geen GMO-product
• Met maatbeker

Gezondheidsvoordelen Vitamine C

1. Verhoogt de immuniteit
2. Helpt bij ijzerabsorptie
3. Vermindert het risico van atherosclerose; ondersteunt de gezondheid van het hart
4. Biedt antioxidatieve bescherming aan cellen
5. Verlaagt het risico op cataracten en maculaire degeneratie
6. Ondersteunt gewrichten en botten
7. Helpt het lichaam om te gaan met stress

Waarom heeft u vitamine C nodig?

Vitamine C is geweldig voor uw immuniteit. Maar het speelt ook veel andere belangrijke rollen in het lichaam. U heeft vitamine C nodig voor de groei en het herstel van uw bindweefsel. Het beschermt cellen en weefsels ook tegen oxidatieve schade - en ondersteunt zo de gezondheid van uw hart, botten, ogen, tandvlees, tanden en huid.

Vitamine C in collageensynthese

Vitamine C is een essentiële co-factor in de productie van collageen, het belangrijkste eiwit van bindweefsels in de huid, botten, pezen, kraakbeen, bloedvaten, hoornvlies en bloedvaten.

• Geeft structuur en kracht aan de bindweefsels
• Helpt beschadigd weefsel te herstellen en wonden te genezen
• Houdt de huid gezond en soepel

Vitamine C als antioxidant

Vitamine C beschermt uw cellen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en milieutoxines. Studies tonen aan dat het zelfs het DNA kan beschermen tegen oxidatieve schade veroorzaakt door ioniserende straling.

Vitamine C is ook vereist voor:

1.Synthese van carnitine, een voedingsstof die langketenige vetzuren naar mitochondria transporteert om energie te produceren
2.Foliumzuursynthese
3.Conversie van cholesterol in gal
4.Ijzerabsorptie
5.Synthese van catecholamines, hormonen geproduceerd door de bijnieren

U kunt een gezonde dosis vitamine C krijgen met regelmatige consumptie van vers fruit en groenten. Echter, slechte voeding zonder rauw voedsel kan uw vitamine C niveaus verlagen. Leeftijd, roken, zwangerschap, borstvoeding en blootstelling aan zware metalen en toxines verhogen niet alleen het risico op het ontwikkelen van een tekort, maar verhogen ook de behoefte van uw lichaam aan meer vitamine C. Aangezien u uw eigen vitamine C niet kunt maken, bent u aangewezen op voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine c of kwalitatief hoogwaardige vitamine c supplementen om gezond en resistent tegen chronische ziekten te zijn.

Onvoldoende vitamine C niveaus in het lichaam leiden tot slechte collageensynthese, wat kan resulteren in zwakke weefsels, verminderd weefselherstel en slechte wondgenezing. Chronische vitamine C-tekort kan leiden tot scheurbuik met typische symptomen van bloedend tandvlees, wonden die langzaam genezen, verlies van tanden, kneuzingen, spier- en botpijn, ruwe huid en spontane bloeding. Omdat uje voor veel andere functies ook vitamine C nodig heeft, kan chronische tekortkoming enorme gevolgen hebben voor uw algehele gezondheid.

1. Vitamine C in immuniteit

Het is bekend dat vitamine C de ernst en de duur van verkoudheid vermindert. Het is bewezen effectief te zijn in de preventie en behandeling van respiratoire en systemische infecties

Wist uje dat sommige soorten witte bloedcellen, zoals fagocyten en T-cellen, meer vitamine C bevatten dan andere cellen, zodat ze hun functies kunnen uitvoeren?

Lage vitamine C-niveaus beïnvloeden uw immuunfuncties en maken u vatbaar voor infecties en ziekten. Aan de andere kant gebruikt uw lichaam meer vitamine C wanneer u met een infectie te maken krijgt om ontstekingen te verminderen en om aan andere metabole vereisten te voldoen.

• Versterkt de productie en de activiteit van witte bloedcellen en antilichamen
• Verhoogt de productie van interferonen, eiwitten die worden uitgescheiden door witte bloedcellen en natuurlijke killercellen. Interferonen tasten het vermogen van virussen aan om zich te vermenigvuldigen.
• Beschermt immuuncellen tegen toxische bijproducten, die op natuurlijke wijze worden geproduceerd wanneer immuuncellen vechten tegen pathogenen.

2. Vitamine C voor de hartgezondheid

Het speelt een rol bij de aanmaak van collageen in bloedvaten en de antioxiderende eigenschappen maken vitamine C tot een zeer belangrijke voedingsstof voor uw hart.

• Handhaaft de structuur en integriteit van uw bloedvaten en endotheel (een dunne laag cellen die de binnenkant van de bloedvaten vormt). Sterke en veerkrachtige bloedvaten verminderen het risico op atherosclerose.
• Voorkomt LDL-oxidatie, een enorme risicofactor voor atherosclerose
• Vermindert het cholesterolgehalte in het bloed
• Verlaagt het risico op atriale fibrillatie (onregelmatige hartslag) na een hartoperatie.

3. Vitamine C voor de ooggezondheid

Wist u dat de vloeistof in uw oog letterlijk in vitamine C baadt? Vitamine C beschermt de lens van het oog tegen oxidatieve schade, waarvan bekend is dat deze degeneratieve oogaandoeningen veroorzaakt zoals cataracten en maculaire degeneratie.

• Vermindert het risico van cataract, waarbij de lens troebel wordt en het zicht vermindert
• Vertraagt ​​de progressie van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie

4. Vitamine C bij stress

Wist u dat uw bijnieren de hoogste hoeveelheden vitamine C opslaan? Bijnieren hebben vitamine C nodig om hormonen zoals cortisol te maken. Als u veel stress heeft, gebruikt je lichaam meer vitamine C om meer cortisol en andere stresshormonen aan te maken. Bij chronische stress werken uw bijnieren overuren en worden ze al snel uitgeput, waardoor meer cortisol vrijkomt.

Wat doet vitamine C voor u?

• Verbetert de reactie van het lichaam op stress door de cortisolspiegel te normaliseren
• Vermindert effecten van stress
• Helpt bij de aanmaak van neurotransmitters zoals serotonine die de stemming, angst en hersenfuncties regelen
• Vermindert angst symptomen
• Vermindert oxidatieve schade en ontstekingen veroorzaakt door chronische stress.
• Versterkt de immuniteit, die wordt beïnvloed door hoge stress niveaus. Een gezond, goed functionerend immuunsysteem helpt het lichaam stress en de gevolgen daarvan effectiever te bestrijden.

5. Vitamine C voor de botgezondheid

Vitamine C is een uiterst belangrijke micronutriënt voor uw botten; vanwege zijn antioxiderende eigenschappen en zijn rol als co-factor in de synthese van collageen. Collageen is een belangrijk eiwit van de botmatrix en werkt als een fundament voor botmineralisatie. Onderzoek suggereert dat lage vitamine C-waarden geassocieerd kunnen worden met de ontwikkeling van osteoporose en verhoogd fractuurrisico.

• Behoudt de botmineraaldichtheid en verlaagt het fractuurrisico bij ouderen, vooral bij postmenopauzale vrouwen.
• Verlaagt oxidatieve schade en ontstekingen in botten. Ontsteking kan leiden tot botresorptie, een proces waarbij botweefsel wordt afgebroken.
• Helpt bij snelle genezing van fracturen en voorkomt complex regionaal pijnsyndroom (CRPS), een pijnlijk proces dat samenhangt met fractuurgenezing.

6. Vitamine C voor rokers

Rokers hebben meer vitamine C nodig dan niet-rokers om vrije radicalen die worden veroorzaakt door roken te neutraliseren. Bovendien verlaagt roken het vitamine C-gehalte in het lichaam. Het is een dubbele uitdaging die kan worden opgelost door uw lichaam te voorzien van vitamine C. Roken beschadigt ook de bloedvaten en verhoogt het risico op hartziekten, een ander gebied waar vitamine C enorm kan helpen.

• Voorkomt oxidatieve schade en verbetert de endotheliale functies
• Helpt bloedvaten te repareren (collageen helpt beschadigde cellen en weefsels te repareren)
• Ondersteunt de bijnieren
• Versterkt het immuunsysteem

7. Vitamine C en kanker

Hoewel veel studies aantonen dat vitamine C zeer effectief kan zijn bij de behandeling van kanker, is het geen algemeen geaccepteerde methode in de reguliere geneeskunde. Interessant is dat uit de gegevens van deze onderzoeken blijkt dat vitamine C meer heeft dan de antioxiderende eigenschappen die bij de behandeling van kanker kunnen helpen. En een deel hiervan heeft te maken met het vermogen om kankercellen selectief te vernietigen en gezonde cellen ongedeerd te laten.

De rol van vitamine C in de behandeling van kanker kan nog steeds controversieel zijn, maar de meeste deskundigen zijn het erover eens dat het kan worden gebruikt als een hulpmiddel om de werkzaamheid van chemotherapie te verbeteren, het immuunsysteem te ondersteunen en de kwaliteit van leven bij kankerpatiënten te verbeteren.

Bonne Sante Liposome Vitamine C

Ons vitamine C-supplement maakt gebruik van op liposomale technologie, waarbij vitamine C beschermend wordt ingesloten in kleine bellen gemaakt van fosfolipiden, een soort vet vergelijkbaar met dat waaruit onze celmembranen zijn gemaakt. Deze kleine bollen beschermen vitamine C tegen verspilling tijdens de spijsvertering en leveren het direct af in de bloedcirculatie en aan de cellen. Dit verbetert de biologische beschikbaarheid en absorptie van vitamine C door de cellen.

Probleem met vitamine C capsules en tabletten

• Een zeer kleine hoeveelheid vitamine C wordt door het lichaam opgenomen en bereikt de cellen. Het meeste wordt vernietigd in het spijsverteringskanaal.
• Hoge doses capsules en tabletsupplementen veroorzaken gastro-intestinale symptomen zoals krampen, opgeblazen gevoel en diarree.

Voordelen van liposomale technologie
• Verbetert de hoeveelheid vitamine C die de cellen en weefsels bereikt.
• Geen nadelige gastro-intestinale effecten


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018