Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Liposomale Resveratrol Liposomale Resveratrol    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liposomal Resveratrol - 150ml

Liposomal Resveratrol

Bestel Liposomale Resveratrol  ±€ 28

150 ml + maatbeker

Voor 30 dagen gebruik

Voor anti aging & een gezonde hart


Klik voor een uitvergroting  

Inhoud: (per 5 ml) 200 mg Resveratrol

Aanbevolen gebruik: 1 x 5 ml direct in de mond of glas water of sap, tenzij anders geadviseerd door een arts of therapeut. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten: Resveratrol; lecithin (Non-GMO SOY) - emulsifier; glycerol - humectant; ethanol/alcohol <4.2%; natural vitamin E (as d-alpha tocopherol) - antioxidant; potassium sorbate - preservative; purified water.

Aanbevolen dosering: 5 ml

Porties per fles: 30

Bewaren: Koel en droog bewaren. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 2 maanden opmaken.

Liposomes?

Liposomale Resveratrol

• 150 ml resveratrol
• Liposomale resveratrol voor betere absorptie en biologische beschikbaarheid
• Geen GMO-product
• Met maatbeker

Gezondheidsvoordelen resveratrol

1. Antioxidant en ontstekingsremmend
2. Anti-aging
3. Onderhoudt de hersenen en vermindert risico van neurodegenerative ziekten
4. Ondersteunt de cardiovasculaire gezondheid
5. Helpt bij het beheersen van diabetes type 2

Waarom heeft u Resveratrol nodig?

Resveratrol is een natuurlijke verbinding die voorkomt in de schil van rode druiven. Het is ook te vinden in bessen, pinda's, groene thee en chocolade. Planten maken deze antioxidantverbinding als reactie op verwonding, schimmelinfectie of UV-blootstelling. Het helpt ook planten om extreme omgevingsomstandigheden te overleven, zoals een tekort aan voedingsstoffen.

Recente onderzoeken tonen aan dat resveratrol kan worden gebruikt voor de behandeling van veel ziekten, met name hart- en vaatziekten, diabetes, neurodegeneratieve aandoeningen en veel inflammatoire aandoeningen. Dit komt door zijn krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende effecten. Men denkt dat resveratrol op dezelfde manier werkt als calorierestrictie om anti-aging voordelen te brengen en om u te helpen uw algehele gezondheid te houden.

1. Anti-Aging voordelen

Prominente theorieën over veroudering suggereren dat oxidatieve schade en slechte mitochondriale functies de belangrijkste onderliggende factoren in het verouderingsproces zijn. Resveratrol lijkt beide parameters te verbeteren.

Als krachtige anti-oxidant en ontstekingsremmer beschermt resveratrol cellen en weefsels tegen oxidatieve schade.

Resveratrol activeert ook SIRT1, een lid van de Sirtuin-familie en nauw verbonden met een lange levensduur. Sirtuines zijn een klasse van enzymen die vele cellulaire processen controleren die gerelateerd zijn aan veroudering, bijvoorbeeld energiemetabolisme, cellulaire respons op oxidatieve stress, ontsteking, DNA-reparatie en mitochondriale functies. Naarmate we ouder worden, worden al deze cellulaire processen minder efficiënt waardoor meer oxidatieve stress ontstaat dan het lichaam aankan. Dit op zijn beurt leidt tot meer ontstekingen, verminderde mitochondriale functies en fouten in DNA-reparatie.

Resveratrol verhoogt het aantal en de functies van mitochondriën, de kleine eenheden in elke cel die energie produceren.

2. Hart

Nogmaals, het zijn de anti-oxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen van resveratrol die de gezondheid van uw hart ondersteunen. Resveratrol verlaagt verschillende risicofactoren voor hart- en vaatziekten.

• Vermindert oxidatieve stress en ontsteking
• Voorkomt oxidatie van LDL-cholesterol in de bloedvaten, waardoor het risico op atherosclerose (plaquevorming in slagaders) wordt verminderd
• Verlaagt de bloeddruk door de NO-productie te verhogen. NO verwijdt de bloedvaten en verbetert de bloedstroom naar het hart, de hersenen en andere weefsels.
• Voorkomt dat bloedplaatjes aan elkaar blijven kleven, waardoor het risico op bloedstolsels vermindert. De vorming van bloedstolsels verhoogt het risico op angina, een hartaanval en zelfs een beroerte.

3. Hersenen

Studies tonen aan dat resveratrol tijdens het ouder worden de hersenen gezond kan houden. Het kan de cognitieve achteruitgang zelfs vertragen bij patiënten met de ziekte van Alzheimer. Hoewel de antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen een grote rol spelen, kan resveratrol ook de gezondheid van de hersenen ondersteunen en het risico op neurogeneratieve aandoeningen via andere mechanismen verminderen.

Studies wijzen erop dat resveratrol zelfs een lekke bloed-hersenbarrière (BBB) ​​kan dichten bij patiënten met de ziekte van Alzheimer. Dit voorkomt dat toxische moleculen het hersenweefsel binnendringen en ontstekingen veroorzaken. Resveratrol kan ook immuunresponsen induceren die helpen bij het vernietigen en opruimen van amyloïde beta (Aβ)eiwitten waarvan bekend is dat ze oxidatieve stress en ontsteking in de hersenen veroorzaken. Zowel ontstekingen als de afzetting van amyloïde-bèta eiwitten zijn belangrijke risicofactoren bij het ontstaan van de ziekte van Alzheimer.

Resveratrolsupplementen kunnen ook helpen om cognitieve functies te behouden bij mensen met type 2-diabetes. Hoge bloedsuikerspiegels beschadigen de bloedvaten, wat leidt tot een verminderde toevoer van bloed naar de hersenen. Dit verhoogt het risico op dementie. Resveratrol lijkt de cerebrale bloedvaten te verwijden, waardoor de bloedtoevoer naar de hersenen toeneemt.

Resveratrol ondersteunt in een notendop op vele manieren de gezondheid van de hersenen:

• Vermindert ontstekingen in de hersenen
• Verbetert de bloedtoevoer naar de hersenen
• Kruist de bloed-hersenbarrière (BBB) ​​en herstelt de lekkende BBB ook.
• Helpt bij de verwijdering van amyloïde beta-eiwitten

4. Type 2 Diabetes

Resveratrolsupplementen kunnen nuttig zijn bij het beheersen van type 2-diabetes. Onderzoek toont aan dat resveratrol de bloedglucosespiegels en insulineresistentie verlaagt. Het verlaagt ook het risico op obesitas, een belangrijke risicofactor voor type 2 diabetes.

In sommige kleinschalige studies bij mensen is vastgesteld dat resveratrolsupplementen de arteriële stijfheid verbeteren en oxidatieve stress verminderen bij patiënten met type 2-diabetes. Hoewel het gebruikelijk is om op hoge leeftijd stijve slagaders te hebben, veroorzaken hoge glucosespiegels in het bloed meer schade aan de bloedvaten, wat leidt tot een vroegtijdige verdikking van de bloedvaten. Arteriële stijfheid verhoogt het risico op hoge bloeddruk, hartaanval en beroerte.

Studies tonen aan dat resveratrol meer potentie heeft dan alleen zijn antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Resveratrol activeert Sirtuin 1, dat een grote rol speelt bij het verbeteren van de insulinegevoeligheid. Bovendien activeert het ook AMPK, een eiwit dat het lichaam helpt vet en glucose te gebruiken. Geactiveerde AMPK bevordert de opname van glucose door cellen en verbetert de insulinegevoeligheid.

Bonne Sante Liposome Resveratrol

Resveratrol biedt veel voordelen voor de gezondheid, maar het wordt beperkt door een slechte absorptie in het lichaam. Liposomale technologie maakt deze krachtige antioxidantverbinding beter beschikbaar voor de cellen, waardoor de opname en absorptie worden verbeterd.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen

Raadpleeg altijd uw arts voordat u voedingssupplementen inneemt. Hoewel resveratrol meestal veilig is, wordt het niet aanbevolen voor:

• Vrouwen met kanker in de borst, eierstok of baarmoeder
• Vrouwen die proberen zwanger te worden
• Mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken, zoals aspirine, ibuprofen en warfarine.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018