Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Lipo Curcumin + Resveratrol Liposomale Curcumine & Resveratrol    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liposomal Curcumin & Resveratrol

Liposomal Curcumin & Resveratrol

Bestel Lipo Curcumine & Resveratrol  ±€ 27

180 ml - HDPE fles, zonder BPA.

Voor 30 dagen gebruik

Voor gezonde hersenen, hart en gewrichten

Klik voor een uitvergroting  

Inhoud: (per portie) Curcuminoids (kurkuma wortel) 200 mg, Resveratrol (Japanse duizendknol wortel) 75 mg, natuurlijke (niet-gehydrogeneerde) fosfatidylcholine complex 200 mg (van niet-gmo zonnebloem lecithine), gezuiverd water, glycerine, natuurlijke plantaardige smaken (xanthaangom, arabische gom, vruchten- en bessenextracten met GEEN MSG, tomaat of kunststoffen), stevia, kaliumsorbaat.

Aanbevolen gebruik: Neem dagelijks 6 ml of zoals voorgeschreven door uw arts. Schudden voor gebruik. Meng desgewenst in een kleine hoeveelheid sap. Voel vrij om het aan te passen aan uw voorkeuren. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Advies voor zwangere en zogende vrouwen en personen onder de 18 jaar: voorafgaand aan het gebruik een arts raadplegen.

Bewaren: Na opening gekoeld bewaren en binnen 45 dagen gebruiken..

Liposomes?

Liposomale curcumine en resveratrol

• 180 ml curcumine (natuurlijke 3-piek) en resveratrol
• Liposomale vorm voor verhoogde biologische beschikbaarheid en absorptie
• Resveratrol uit de Japanse duizendknol wortel biedt een rijke bron van trans-resveratrol
• Geen-GMO (GGO), glutenvrij. niet-soja product

Gezondheidsvoordelen Liposomale Curcumine-Resveratrol

1. Vermindert ontstekingen
2. Ondersteunt gezond ouder worden
3. Ondersteunt de cardiovasculaire functie
4. Houdt de cognitieve functies in stand
5. Helpt bij diabetes type 2
6. Ondersteunt gewrichts- en spierfuncties
7. Verbetert de mitochondriale en DNA-gezondheid
8. Goed de algehele gezondheid en immuniteit

Gezondheidsvoordelen Curcumine

Curcumine is de belangrijkste stof in kurkumawortel, een Indiase specerij die ook wordt gebruikt als een algemeen Ayurvedisch volksgeneesmiddel voor de behandeling van verkoudheid, koorts, wonden, leverdisfunctie, huidaandoeningen, ontgifting, spijsverteringsproblemen en gewrichtspijn.

Modern onderzoek naar curcumine toont ook aan dat curcumine geweldige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft, waardoor het een zeer nuttig natuurlijk middel is om veel chronische ontstekingsaandoeningen te behandelen.

Antioxidant: vernietigt vele soorten vrije radicalen en verhoogt de activiteiten van verschillende antioxidante enzymen in het lichaam - versterking van het natuurlijke antioxidantondersteuningssysteem van het lichaam.

Ontstekingsremmend: onderdrukt ontstekingen door de activiteiten van veel eiwitten en enzymen die ontstekingen in het lichaam bevorderen, te blokkeren.

Pijnstillend (analgeticum): vanwege zijn ontstekingsremmende werking verlicht curcumine ook pijn en zwellingen. In feite kan curcumine zelfs beter werken dan conventionele ontstekingsremmende geneesmiddelen om de gezamenlijke gevoeligheid en zwelling van bepaalde vormen van artritis te verminderen.

1. Curcumine helpt het risico op atherosclerose en hartziekten te verminderen
2. Curcumin vermindert pijn, zwellingen en ontstekingen in gewrichten en verbetert de kwaliteit van leven voor mensen met artrose en reumatoïde artritis
3. Curcumin vermindert de bloedglucose en verbetert de insulinegevoeligheid bij mensen met type 2-diabetes
4. Curcumine beschermt tegen oxidatieve schade veroorzaakt door blootstelling aan straling
5. Curcumine nuttig bij leverziekten, het verbetert de leverfunctie.

Gezondheidsvoordelen Resveratrol

Resveratrol is een antioxidant die van nature wordt geproduceerd door sommige planten om hen te helpen omgaan met stress veroorzaakt door letsel, infecties, extreme klimaten, gebrek aan voedingsstoffen en overmatige blootstelling aan UV-stralen. Het is aanwezig in rode druiven, de meeste bessen, chocolade en pinda's.

De resveratrol in ons product wordt verkregen uit de Japanse duizendknoopwortel, die hoge niveaus van resveratrol in trans-vorm bevat. Resveratrol is beschikbaar in cis- en trans-vormen, waarbij de trans-vorm veel meer biologisch beschikbaar is en ook gemakkelijker wordt geabsorbeerd dan de cis-tegenhanger vanwege de chemische structuur ervan.

Resveratrol is een natuurlijke verbinding die het verouderingsproces vertraagt ​​en ontstekingen vermindert, waardoor de kans op het ontwikkelen van chronische ziekten wordt verkleind. Het is al langer bekend dat het verminderen van calorieën de levensduur verlengt, en resveratrol werkt via hetzelfde mechanisme als caloriebeperking om vergelijkbare gezondheidsvoordelen te bieden.

Antioxidant: beschermt cellen en mitochondria tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. Het verhoogt ook de concentratie en functies van mitochondria, kleine cellulaire structuren die energie voor de cellen maken.

Activeert Sirtuin 1: SIRT1, is een lid van de Sirtuin-familie, een klasse van enzymen, geassocieerd met gezondheid en een lang leven. SIRT1 staat erom bekend veel biologische processen te controleren die gerelateerd zijn aan veroudering en gezondheid, zoals oxidatieve stress, ontstekingen, DNA-herstel en mitochondriale functie.

1. Resveratrol helpt het risico op hartaandoeningen te verminderen door LDL-oxidatie te voorkomen, de bloeddruk te verlagen en het risico op de vorming van bloedstolsels te verkleinen.
2. Resveratrol helpt de hersengezondheid te behouden tijdens het ouder worden en vermindert het risico op neurodegeneratieve aandoeningen door verschillende mechanismen, zoals het verminderen van ontstekingen in de hersenen.
3. Resveratrol helpt de cognitieve functie te behouden bij mensen met type 2 diabetes, die al een hoger risico hebben op het ontwikkelen van dementie als gevolg van een ontsteking in de bloedvaten.
4. Resveratrol helpt de bloedglucosespiegels en insulineresistentie te verlagen; en vermindert stijfheid in de slagaders van patiënten met type 2 diabetes.

SANUS-q Curcumine en resveratrol supplement met liposomale technologie

De ongelooflijke gezondheidsvoordelen van curcumine worden meestal beperkt door de slechte absorptie en biologische beschikbaarheid. Het wordt ook zeer snel in het lichaam gemetaboliseerd. Als u op zoek bent naar de beste vorm van curcumine supplement, kies dan voor de liposomale vorm.

Liposomale technologie is een populaire manier om voedingsstoffen te leveren:

• Verbetert de absorptie en biologische beschikbaarheid door het verlies van voedingsstoffen tijdens de spijsvertering te omzeilen
• Veroorzaakt geen gastro-intestinale bijwerkingen

Onze liposomale supplementen worden gemaakt met behulp van een multi-step, zuiverings- en filtratieproces om onze klanten een hoogwaardig, niet-GMO, glutenvrij en alcoholvrij supplement te geven.

Voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen

Raadpleeg altijd uw arts of apotheker voordat u voedingssupplementen inneemt. We raden dit supplement niet aan voor:

• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en ook vrouwen die zwanger willen worden
• Vrouwen met kanker in de borst, eierstok of baarmoeder
• Mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken, zoals aspirine, ibuprofen en warfarine.
• Mensen met galstenen, obstructie van galwegen of nierstenen
• Mensen die medicijnen gebruiken om de bloeddruk of de bloedsuikerspiegel te verlagen
• Mensen die in de nabije toekomst een operatie zullen ondergaan

Het is raadzaam om uw arts raadplegen voordat u een supplement inneemt. Curcumine kan bij sommige mensen allergische reacties zoals huiduitslag of jeuk veroorzaken. Weeg altijd de voor- en nadelen af. Doe uw eigen onderzoek en vertrouw nooit alleen op wat anderen u vertellen. Zelfs uw arts weet niet alles.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018