Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Liposomale CoQ10 Liposomale CoQ10    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lipo CoQ10

Liposomal Co-enzyme Q10

Bestel Liposomale CoQ10  ±€ 30

150 ml + maatbeker

Voor 30 dagen gebruik

Voor hart, energie & anti aging

Klik voor een uitvergroting  

Inhoud: (per 5 ml) 200 mg Co-enzyme Q10 (ubiquinone)

Aanbevolen gebruik: 1 x 5 ml rechtstreeks in de mond of glas water of sap, tenzij anders geadviseerd door een arts of therapeut. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten: Co-enzyme Q10; lecithin (Non-GMO SOY) - emulsifier; glycerol - humectant; ethanol/alcohol <4.2%; natural vitamin E (as d-alpha tocopherol) - antioxidant; potassium sorbate - preservative; purified water.

Aanbevolen dosering: 5 ml

Porties per fles: 30

Bewaren: Koel en droog bewaren. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 2 maanden opmaken.

Liposomes?

Liposomale CoQ10

• 150 ml CoQ10
• Liposomale CoQ10 voor verhoogde biologische beschikbaarheid en absorptie
• Geen GMO-product
• Met maatbeker

Verschil met het andere Liposomale CoQ10

Onze andere Liposomale CoQ10 is 180 ml en bevat geen alcohol.

Gezondheidsvoordelen

1. Verbetert energieniveaus
2. Ondersteunt het hart
3. Effectief bij migraine
4. Bestrijdt tandvleesaandoeningen
5. Vermindert bijwerkingen van statines
6. Voorkomt vroegtijdige veroudering

Waarom heeft u CoQ10 nodig?

CoQ10, ook bekend als ubiquinone en ubiquinol, is een co-enzym dat op natuurlijke wijze door het lichaam wordt geproduceerd. Ubiquinon (geoxideerde vorm) is essentieel voor de rol van CoQ10 in het metabolisme van cellulaire energie (ATP-synthese) en ubiquinol (gereduceerde vorm) is essentieel voor de antioxidantfunctie van CoQ10.

Vis (sardine en makreel), vlees en orgaanvlees zoals hart, lever en nieren zijn de rijkste bron van CoQ10 in voeding. Andere goede bronnen zijn spinazie, bloemkool, broccoli, linzen, pinda's en sojaolie.

CoQ10-niveaus nemen doorgaans af met de leeftijd. Statines verlagen ook CoQ10-spiegels in uw lichaam. Veel andere factoren - zoals lage niveaus van B-vitamines, chronische infecties, stress, roken en langdurig gebruik van bepaalde medicijnen, waaronder bètablokkers, antidepressiva, geneesmiddelen tegen diabetes, diuretica en antibiotica, veroorzaken ook een CoQ10-tekort. Lage niveaus van CoQ10 zijn gekoppeld aan vele gezondheidsproblemen, zoals hartfalen, diabetes, hoge bloeddruk, tandvleesaandoeningen, onvruchtbaarheid, fibromyalgie en kanker.

CoQ10 biedt enorme voordelen voor uw gezondheid. Dit komt door twee zeer belangrijke rollen die het in het lichaam speelt: in de productie van energie en als een krachtige antioxidant.

Ubiquinon versus ubiquinol

Er is de afgelopen jaren enige discussie geweest over welke vorm van CoQ10 het beste is: ubiquinon of ubiquinol.

Feit is echter dat u beide vormen van CoQ10 nodig heeft:

Ubiquinone, de geoxideerde vorm is vereist voor de productie van energie (ATP). Dit komt door zijn vermogen om elektronen te accepteren in chemische reacties die leiden tot ATP-synthese. Ubiquinol, de gereduceerde vorm is verantwoordelijk voor de antioxiderende eigenschappen ervan. Dit komt door het vermogen om elektronen te doneren aan vrije radicalen.

Uw lichaam weet de balans tussen deze twee vormen te behouden. Het detecteert wat het nodig heeft en is zeer goed in staat om de ene vorm in de andere te transformeren. In een notendop, het maakt niet echt uit welke vorm van CoQ10 u neemt. Wanneer de geoxideerde vorm van CoQ10 (ubiquinone) door het lichaam wordt gebruikt om energie te creëren, wordt het omgezet in zijn gereduceerde vorm (ubiquinol). Op dezelfde manier, wanneer ubiquinol wordt gebruikt om vrije radicalen en toxines in het lichaam te neutraliseren, wordt het ubiquinon.

Bovendien hebben de meeste onderzoeken (zoals de beroemde klinische test Q-Symbio, die de voordelen van CoQ10 bij patiënten met hartfalen benadrukt) CoQ10 in ubiquinon-vorm gebruikt.

Omdat de twee verschillende vormen van CoQ10 gemakkelijk van de ene naar de andere vorm kunnen worden geconverteerd, zijn we van mening dat het logisch is om vast te houden aan een vorm die betaalbaarder is en deze besparingen door te geven aan onze klanten. Ubiquinone is minder duur om te verwerken en te produceren. Het is ook belangrijk op te merken dat ubiquinol onstabiel is in de standaard capsulevorm.

Cruciale rol in energieproductie

De mitochondria, de krachtcentrales van cellen, zetten het voedsel om in energie via een complexe reeks van chemische reacties. CoQ10 speelt een unieke, speciale rol in deze reacties. Een lage CoQ10-niveau betekent minder energie voor cellulaire functies en een slechte mitochondriale gezondheid.

Rol als antioxidant

CoQ10 is een krachtige antioxidant bestrijdt en vernietigt overtollige vrije radicalen, moleculen die oxidatieve schade aan de cellen en hun componenten zoals DNA, eiwitten, lipiden en mitochondriën veroorzaken door hun elektronen te stelen. Vrije radicalen veroorzaken oxidatieve schade en ontstekingen - geassocieerd met vroegtijdige veroudering op cellulair niveau. CoQ10 is ook verantwoordelijk voor het regenereren van andere antioxidanten zoals vitamine C en E. Dit verbetert verder het vermogen van het lichaam om oxidatieve schade tegen te gaan.

De meeste gezondheidsproblemen waarmee we vandaag geconfronteerd worden, zijn geworteld in oxidatieve stress, ontstekingen en mitochondriale disfunctie (die de energieproductie in de cellen schaadt). Dat is de reden waarom CoQ10 - met zijn belangrijke rol in het verminderen van oxidatieve schade, het genereren van cellulaire energie en het verbeteren van mitochondriale functies - in verschillende omstandigheden beschermende effecten kan hebben.

1. CoQ10 voor de hartgezondheid

CoQ10 is een van de beste supplementen voor uw hart. Het helpt uw hart gelijke tred te houden met hoge energie-eisen en biedt ook andere voordelen:

• Verbetert de symptomen bij mensen met congestief hartfalen; en verlaagt ook het risico op onverwachte ziekenhuisopname of dringende transplantatie.
• Verbetert de endotheliale functies
• Voorkomt oxidatie van LDL-cholesterol, waardoor het risico op atherosclerose wordt verminderd
• Verbetert de symptomen van angina pectoris en verhoogt de inspanningscapaciteit bij mensen met angina pectoris
• Verlaagt de bloeddruk
• Vermindert de nadelige effecten van statines op de gezondheid van het hart

2. CoQ10 bij statinegebruik

Statines zijn de medicijnen die routinematig worden voorgeschreven om het cholesterolgehalte te verlagen. Deze medicijnen werken door het enzympad dat cholesterol produceert te blokkeren. Aangezien dit pad ook CoQ10 maakt (samen met andere belangrijke moleculen zoals vitamine K2, gal en heem), verlaagt langdurig gebruik van statines de CoQ10-spiegels in het lichaam.

Lage niveaus hebben een nadelige invloed op de conditie van uw spierorganen (hart) en op de hersenen en veroorzaken bijwerkingen zoals vermoeidheid, spierpijn, spierzwakte en hersenmist. Co10-supplementen kunnen, de door statines veroorzaakte, gerelateerde symptomen van musculaire organen (en hersenen) verminderen.

3. CoQ10 bij anti-aging

CoQ10 voorkomt vroegtijdige veroudering in het lichaam en vermindert het risico van geassocieerde ziekten:

• Verbetert de mitochondriale functie
• Verbetert de beschikbaarheid van energie in weefsels,
• Verlaagt oxidatieve stress in cellen en mitochondria,
• Vermindert ontstekingen, geassocieerd met leeftijdsgerelateerde degeneratieve gezondheidsproblemen

Een CoQ10-supplement is nuttig in veel andere omstandigheden, waar mitochondriale disfunctie en oxidatieve schade een belangrijke rol spelen

1. Mannelijke en vrouwelijke onvruchtbaarheid: bij mannen verbetert het de kwaliteit en kwantiteit van het aantal zaadcellen. Bij vrouwen keert het de leeftijdgerelateerde afname van het aantal eieren en de kwaliteit om.
2. Tandvleesaandoening: vermindert de ontsteking in het tandvlees en verbetert de symptomen van zwelling, roodheid en pijn. Bovendien verhoogt een CoQ10-tekort uw risico op het krijgen van parodontale (tandvlees) ziekte.
3. Migraine: verlaagt de frequentie en ernst van migraine.
4. Fibromyalgie: aangetoond dat het symptomen zoals pijn, hoofdpijn, vermoeidheid en ochtendmisselijkheid verbetert.
5. Type 2 diabetes: verlaagt de bloedsuikerspiegel. CoQ10-supplementen vertonen ook beschermende effecten op diabetische retinopathie, een veel voorkomende microvasculaire complicatie die gepaard gaat met diabetes. Het wordt veroorzaakt wanneer hoge bloedsuikerspiegels de bloedvaten in het netvlies beschadigen, wat leidt tot wazig zicht en zelfs verlies van het gezichtsvermogen als het niet tijdig wordt behandeld.

Bonne Sante Liposome Co-enzym Q10

Onze CoQ10-supplement gebruikt liposomale technologie voor verbeterde absorptie en biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat uw lichaam CoQ10 efficiënter kan gebruiken en absorberen. De meeste supplementen, worden, wanneer ze oraal worden ingenomen, in het spijsverteringskanaal verspild en slechts een kleine hoeveelheid is beschikbaar voor de cellen. Aan de andere kant, In liposomale vorm daarentegen worden de voedingsstoffen direct aan de bloedbaan en cellen afgeleverd.

Raadpleeg altijd uw arts voordat u een supplement neemt. Dit product wordt niet aanbevolen tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het is ook niet bedoeld voor kleine kinderen. CoQ10-supplementen kunnen interfereren met reeds bestaande gezondheidsproblemen, medicijnen of kruidensupplementen die u gebruikt.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018