Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Liposomal                The Liposomal Way   Giving you choice
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liposomen worden gebruikt als structuren die geneesmiddelen, voedingsstoffen en andere stoffen inkapselen en rechtstreeks naar de cellen en weefsels transporteren voor een betere opname en absorptie.

Een liposoom is een zeer klein bolvormig blaasje dat bestaat uit fosfolipiden - een type lipide dat een belangrijk structureel bestanddeel is van onze celmembranen (de buitenste laag van de cellen).

Functies fosfolipiden

- Een van de belangrijkste functies van de fosfolipiden is het regelen van het transport van voedingsstoffen en andere stoffen door het celmembraan. Als 'poortwachters' spelen ze een integrale rol bij het bepalen van wat er in en uit de cel gaat.

- Laten celmembranen vloeibaar zijn, waardoor cellen van vorm kunnen veranderen om zich aan te passen aan ecologische uitdagingen

- Functioneren als signaalmoleculen of boodschappers in cellulaire communicatiesystemen (bijvoorbeeld, fosfolipidemoleculen signaleren witte bloedcellen om naar een plaats van infectie of letsel te reizen)

- Beschermen de celmembranen tegen oxidatieve schade veroorzaakt door vrije radicalen.

The Liposomal Way


Voordelen Liposomale Technologie

Liposomen vormen een beschermende barrière rond hun 'ingekapselde inhoud'. Deze barrière beschermt de voedingsstoffen/geneesmiddelen tegen aantasting door enzymen in de mond en maag, spijsverteringssappen, galzuren en darmmicro-organismen. Liposomen beschermen de inhoud ook tegen vrije radicalen.

Dit beschermende fosfolipide schild/barrière blijft onbeschadigd totdat de inhoud van het liposoom wordt afgeleverd bij het juiste doel (klier, orgaan of systeem)

Wanneer u traditionele supplementen oraal inneemt, wordt hun inhoud op vele niveaus in het spijsverteringsstelsel aangetast, wat resulteert in een lage biobeschikbaarheid en een lage absorptieratio. Met liposomale technologie zijn de nutriënten in staat om deze afbraakstappen te omzeilen en worden de ingekapselde voedingsstoffen direct in de bloedbaan afgegeven en van daar naar de cellen en weefsels, waar het moet zijn.

Liposomen zijn samengesteld uit hetzelfde vet waaruit uw membranen bestaan. Hierdoor kunnen liposomen gemakkelijk de barrière van het celmembraan binnendringen en de doelwitcel bereiken.

Alle voordelen liposomale supplementen op een rijtje:

1. Verbeterde biologische beschikbaarheid

2. Verbeterde opname en absorptie van (voedings)stoffen door cellen en weefsels

3. Geen bijwerkingen, zoals gastro-intestinale problemen zoals bij een orale inname van hoge dosis supplementen.

4. Goedkoper. Als u meer van een voedingsstof absorbeert, kunt u veel minder gebruiken voor hetzelfde effect.

5. Verhoogt uw gezondheid. Dit is misschien het grootste voordeel van allemaal. Als u op liposomale supplementen gebruikt, krijgt u meer van de voedingsstoffen in uw systeem. Dit creëert een omgeving die geschikt is voor optimale prestaties voor uw lichaamssystemen. Intraveneus gebruik heeft dezelfde voordelen, maar is duur, tijdrovend, gecompliceerd en brengt bepaalde gezondheidsrisico's met zich mee.

Wetenschappelijk onderzoek

Liposomale inkapseling van therapeutische middelen is een baanbrekend leveringsproces, een feit dat door tientallen jaren van onderzoek wordt ondersteund.

- "Het gebruik van liposomen als afleveringsvehikels voor langdurige (vitamine) afgifte en gecontroleerde absorptie zou een veelbelovende aanpak kunnen zijn voor het verbeteren van de therapeutische potentie van actieve farmaceutische ingrediënten."

- "Vanwege hun unieke eigenschappen kunnen liposomen de prestaties van producten verbeteren door de oplosbaarheid van het ingrediënt te vergroten, de biologische beschikbaarheid van het ingrediënt en de stabiliteit in vitro en in vivo te verbeteren."

Onderzoek ondersteunt ook het gebruik van liposomen voor het toedienen van anti-tumor geneesmiddelen om hun werkzaamheid te verbeteren en de toxische bijwerkingen te verminderen.

Toepassingen

Liposomale Technologie kan dus voor velerlei stoffen worden gebruikt. Geneesmiddelen, voedingsstoffen en andere stoffen bijv. vitamines.

Onze unieke Liposomale producten voorkomen & genezen ziektes, infecties en andere ongemakken. Ze ondersteunen lichaamsprocessen, versterken uw immuunsysteem en helpen u fit & gezond te blijven.

We hebben de volgende Liposomale supplementen;

- Liposomale Vitamine C met Glutathion

- Liposomale Vitamine D3 met K2 

- Liposomale CoQ10

- Liposomale Curcumine & Resveratrol

- Liposomale Glutathion (Vanille/Abrikoos)

- Liposomale Resveratrol

- Liposomale Vitamine D3 + K2 (Abrikoos)  

- Liposomale Curcumine C3 Complex 

- Liposomale CoQ10  (Ubiquinone)

- Liposomale Magnesium + Optinerve (Mint)   

- Liposomale Vitamine B12 (Vanille/Abrikoos)

- Liposomale Vitamine C

Lipo: Krachtiger, effectiever en zonder bijwerkingen !


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018