Jim Humble MMS Nederland Belgie   
 
 Home > Graviola leaf capsules Graviola leaf capsules    Giving you choice
 
Informatie
Lipo
Vitamines

MMS & DMSO
MMS
DMSO
Protocollen

Uw bestelling
Hoe bestelt u ?
Verzending
Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graviola leaf capsules


Graviola leaf powdered capsules

Bestel Graviola Capsules  ±€ 15

Biologisch

60 x 500 mg capsules


Klik voor een uitvergroting  

Graviola capsules

We kennen allemaal de voordelen van 5 porties groenten en fruit per dag, en onderzoek toont ons waarom. Vele vruchten zitten vol met organische verbindingen, anti- oxidanten, vitaminen en mineralen die eeuwenlang in de traditionele medische behandelingen gebruikt zijn. De Graviola is een voorbeeld van een supervrucht. Tijdens klinische testen is het opmerkelijk succesvol gebleken in de behandeling van veel ziekten, waaronder kanker.

Wat is Graviola?

Graviola (zuurzak) is een regenwoud boom die vaak bekend staat onder andere namen waaronder Braziliaanse papaja, Soursop (Engels) - Zuurzak, Guanábana (Spaans), Custardappel, Cherimoya of Lakshman phal (Hindi).

Het behoort tot de biologische Annonaceae familie en groeit in vochtige tropische bossen in heel Zuidoost-Azië, Midden- en Zuid-Amerika, Australië en Afrika. De vrucht is groen en bedekt met zachte stekels. De witte vlezige vruchtvlees is zoet met een karakteristieke fruitige smaak en bevat zwarte zaden.

Graviola zit vol met gezonde voedingsstoffen zoals B-vitamines, vitamine C, magnesium, fosfor, koper, kalium, calcium en zink. Deze zijn te vinden in de vruchten, bladeren, schors en stengels van deze boom. De bioactieve verbindingen hebben krachtige pijnstillende, anti-kanker, anti-oxidant, anti-microbiële, anti-parasitaire en anti- inflammatoire eigenschappen. Geen wonder dat deze vrucht werelwijd wordt gebruikt in traditionele kruidengeneesmiddelen!

Graviola gebruik

Het sap, fruit en bladeren van Graviola worden gebruikt voor de behandeling van:
- Dysenterie en diarree
- Scheurbuik en huidklachten
- Odaema (vasthouden van water)
- Neusontsteking
- Geblokkeerd sinussen
- Hoest en verkoudheid
- Lever en maag problemen
- Koorts
- Artritis/gewrichtspijn
- Eczeem
- Slapeloosheid
- Hypertensie

Bovendien worden Graviola zaden gebruikt om de huid samen te laten trekken; om parasieten zoals hoofdluis, bed bugs en intestinale wormen te doden; om de toeschietreflex bij borstvoedende moeders te bevorderen en om spierspasmen te verminderen. Daarnaast kunnen de schors en wortels nuttig zijn bij het beheren van de bloedsuikerspiegel bij diabetici en zijn een effectieve kalmerend middel.

Graviola gebruik


Graviola en Kanker

Hoewel Graviola een all-round goede fruit lijkt te zijn, heeft het ook de potentie om tegen kanker gebruikt te worden. Bij proeven is aangetoond dat het effectiever dan de leidende chemotherapiegeneesmiddel adriamycine is, in het doden van dikke darmkankercellen - en zonder de giftige bijwerkingen van medicijnen.

Andere vormen van kanker die volgens de onderzoekers kunnen worden behandeld met Graviola zijn:
- Prostaatkanker
- Leverkanker
- Longkanker
- Borstkanker
- Lymfoom
- Alvleesklierkanker

Hoe werkt Graviola?

Graviola zit vol met fytochemicaliën (acetogenins) die zeer belangrijk lijken te zijn voor de anti-kanker eigenschappen. In studies toont Graviola selectieve cytotoxiciteit, wat betekent dat het onderscheid tussen gezonde delende cellen en schadelijke kankercellen kan maken. Het isoleert en doodt alleen de kankercellen.

De acetogenins verhinderen dat kankercellen veel energie kunnen produceren die ze voor de voortplanting nodig hebben. Door het afsnijden van de bloedtoevoer naar de kankercellen en het verstoren van de productie van adenosine trifosfaat moleculen, verhongert en vermindert Graviola de kankercellen en stopt Graviola het vermogen van de kankercel om zich te vermenigvuldigen en doodt uiteindelijk de cellen.

Verder is Graviola extract effectief in het vernietigen van kankersoorten die resistent zijn geworden tegen medicijnen. Degenen die sceptisch zijn over het Graviola gebruik, kunnen het naast chemo nemen, aangezien het de behandeling verbetert, terwijl het de vervelende bijwerkingen van de giftige chemicaliën vermindert.

Graviola

Graviola is een Supervrucht


Wetenschappelijke studies over Graviola

Een plant screening onderzoek door het Amerikaanse National Cancer Institute constateerde in een testomgeving dat chemische uittreksels uit Graviola, kankercellen aanvallen en vernietigen. Dit bewijs wordt ondersteund door andere studies die aantonen dat Graviola kwaadaardige kankercellen in 12 verschillende kankersoorten vernietigt.

Studies tonen aan dat Graviola de groei van kankercellen efficiënter belemmert dan reguliere chemotherapie medicijnen zoals adriamycine. Het heeft ook het vermogen zich te richten op schadelijke kankercellen en ze te vernietigen, waardoor de andere aanwezige cellen weer gezond kunnen worden, aldus studies van de Purdue University in Indiana, USA.

De kanker onderzoeksteam bij de Universiteit van Nebraska, Verenigde Staten ontdekte dat Graviola werkt door blokkering van de signaalroutes die nodig zijn voor de groei en de verspreiding van kanker. Andere gepubliceerde studies tonen aan dat Graviola tegen prostaatkanker beschermt en de epidermale groeifactor receptor remt die in borstkanker aanwezig is. Vooralsnog hebben deze studies zich alleen gericht op dieren.

Graviola vs. Chemotherapie

Chemotherapie maakt gebruik van zeer toxische medicijnen om alle delende cellen in het lichaam te doden. Dit omvat helaas haar en cellen in het spijsverteringskanaal, de geslachtsorganen, immuunsysteem, bloed en beenmerg. Chemotherapie veroorzaakt ernstige bijwerkingen en beschadigt ernstig het immuunsysteem. Het veroorzaakt gewichtsverlies, misselijkheid, haaruitval en ontstekingen. Daarentegen bestrijdt Graviola selectief de kankercellen zonder negatieve bijwerkingen.

Waarom wordt Graviola niet algemeen erkend?

Laboratorium rapporten en wetenschappelijke studies tonen aan dat Graviola een veilige en effectieve behandeling is voor het doden van kankercellen, zonder bijwerkingen. Ondanks deze vaststelling worden er weinig klinische studies naar deze super fruit verricht. Dit komt omdat natuurlijke producten niet gepatenteerd kunnen worden. Dit houdt ook in dat er geen geld te verdienen valt voor "Big Pharma". Zonder patenten en andere rechten, kunnen farmaceutische bedrijven geen hoge sales en winsten realiseren voor hun lucratieve business. Het goede nieuws is dat Graviola een natuurlijk fruit extract is, beschikbaar en betaalbaar voor iedereen, zonder recept. Degenen die de krachtige gezondheidsvoordelen van Graviola begrijpen kunnen hun eigen keuze maken, totdat laboratoriumtests uiteindelijk tot dezelfde conclusie komen wat herbalisten al decennialang weten !!

Waarschuwingen over Graviola

Raadpleeg voor gebruik uw arts indien u medicijnen neemt of in behandeling bent. In sommige gevallen is Graviola niet geschikt voor zwangere vrouwen en bij een lage bloeddruk, de ziekte van Parkinson en een lever- of nierziekte. Langdurig gebruik kan de groei van goede flora in de darm negatief beïnvloeden. Degenen die momenteel CoQ10-supplementen gebruiken voor de ATP productie van cellen, zullen ondervinden dat Graviola een tegenovergestelde effect heeft. Een combinatie van Graviola met CoQ10 is dus af te raden. De bovenstaande informatie is voor informatieve en educatieve doeleinden en is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of een genoemde ziekte te voorkomen. Onze Graviola thee product is goedgekeurd voor uitvoer door de FDA in Thailand.


Producten
LipoC Liposomal Vitamin C with Glutathione   ±€ 35
DMSO Liposomal Vitamin D3 with K2  
±€ 34
Liposomal CoQ-10

Liposomal CoQ10
±€ 42

Lipo Curcumin & Resveratrol Lipo Curcumin + Resveratrol  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Glutathione
±€ 30

Lipo Power

Lipo Resveratrol
±€ 28

Lipo Power Lipo Vitamin D3 + K2 (Apricot)  
±€ 27
Lipo Power

Lipo Curcumin
±€ 27

Lipo Power

Lipo CoQ10  
±€ 30

Lipo Power

Lipo Magnesium
±€ 30

Lipo Power

Lipo Vitamin B12  
±€ 21

Lipo Power

Lipo Vitamin C
±€ 19

Reishi Mushrooms

Reishi Mushrooms
±€ 33

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) Whole Leaf Tea 100g

Jiaogulan Thee
±€ 18

Marine Phytoplankton

Jiaogulan capsules
±€ 14

Sacha Inchi Oil Capsules

Sacha Inchi Oil
±€ 19

Graviola capsules

Graviola capsules
±€ 15

Magnesium

Magnesium
±€ 10

 

 

 

 

 

MMS Winkel, 2018